Xboxon online multi nélkül marad a GoldenEye 007 újrázása

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 15.
  • Akció
Link másolása
A minap hivatalosan is megerősítették a GoldenEye 007 visszatérését: Nintendo Switchen a Nintendo 64-es változatot kapjuk meg emulálva, Xboxon pedig egy felújított kiadásnak örülhetünk. Lesz azonban más különbség is.

Először a keddi Nintendo Directen lengették be a klasszikus James Bond-játék, a GoldenEye 007 visszatérését, amely a Nintendo Switch Online-előfizetők kiváltságaként érkezik majd a hibrid konzolra. Nem sokkal később a Microsoft is megerősítette, hogy az Xbox Game Passbe tart a játék jó ideje pletykált remastere.

Habár a Rare által készített xboxos újrázás sok finomságot ígér a rajongóknak, így a 4K-s felbontás támogatása és a simább framerate mellett achievementeknek, új irányítási opcióknak és 16:9-es felbontásnak örülhetnek, egy fájó hiányossága biztosan lesz: a Switch-változattal ellentétben a játék nem támogatja az online multiplayert, csak és kizárólag lokálisan játszhatjuk majd a többjátékos mókát.  A The Verge-nek küldött közleményből kiderül, hogy a készítők nem is tervezik ennek a funkciónak a pótlását.

A GoldenEye 007 egyébként egyik konzolon sem kapott megjelenési dátumot, az xboxos változat esetében az sem világos, hogy külön megvásárolhatjuk-e a játékot. Az biztos, hogy a Rare Replay digitális példányával rendelkező játékosok ingyen hozzáférhetnek majd.

24.
24.
honest guy
#20: Senki nem azt akarja, hogy eldobd az életedet. Annyi a kérésünk, hogy videlkedj és ne fingj állandóan az orrunk alá.
23.
23.
honest guy
#14: És megint terelsz meg mellébeszélsz. Ezért is vagy alattomos. Mint a homok a gépezetben, bot a küllők között, tüske a köröm alatt.
21.
21.
Ca$Hman
Azért az se kis egóra vall, hogy elvárod a többség alkalmazkodjon hozzád egy csoportban, nem te hozzájuk :D
20.
20.
crytek
#19: Igen ahogy a való életben is. Ha valakik beszélgetnek és te nem tudsz mit hozzátenni /nem érdekel a mondandó nem fogsz ott maradni és elmész onnan. A döntés a tietek. Én az életem nem dobom el senkiért sem
19.
19.
Kamukaze
#17: Hát barátom ez elég fura. Kb mindenkitől kapod teljesen ugyan azt az észrevételt, de tényleg annyira arrogáns és öntelt vagy, hogy nem veszed észre amit művelsz. Lehetsz te önmagad egészen nyugdtan, mind addig amíg nem zavarod vele a környezetedet. A komment szekcióban pedig valóban kifejtheted a véleményed, viszont azt is figyelembe kellene venni, hogy ez egy közösség. És ha egy közösségben többen a nemtetszésüket fejezik ki, az már egy zavaró tényező..
18.
18.
Ca$Hman
Crytek, te beteg vagy, kezeltesd magad ember. Te nem érted mit ír a másik,másik hírnél jóember senki nem mondta a grafika fontosabb mint a játékélmény, csak azt, hogy fontos, és egy jó játék mégjobb, ha nem ótvarul néz ki és 20 fps-el fut. Komolyan, nem te vagy a fogyatékos hanem mi, akik foglalkozunk veled. Részemről lezártam, menthetetlen vagy. Kérem a többieket is, hogy ne reagáljanak, ne etessék a trollt. Ha mindenki leszarna innentől, lehet megunnád ezt.
17.
17.
crytek
#16: Ca$Hman: Előadja itt a bullshitet miközben nem fogja fel mit mond a másik.


De fellöttem a szavazást a facebookra na most kapaszkodj meg mire adtak le több voksok..nem a grafikára megsugom... Nem mellesleg sehol senki nem írta azt (csak valahogy te ezt tudtad felfogni) hogy a szép játék nem lehet jó.

Semmiféle keresztes hadjárat nincs. Anno mikor tanuló (fiatal) voltam nem volt pénzem (miből lett volna) így kb a NETET is warezoltam. Aztán egyre jobban köztudatba kerültek a bundlek meg a szénné árazások és rájöttem minek warezoljak és toljak le valamit emitt 3x mikor ingyen is meglehet EREDETI-be. Ez nem keresztes hadjárat ez egy döntés. Ahogy te is eldöntötted hogy nem fogod fel mit ír a másik ember.

Utolsó mondatodra meg pl te mint gondolkodó...pff amiket leművelsz ez nagyon erős kifejezés lenne :)
16.
16.
Ca$Hman
Crytek: Keresztes hadjárat a normális játéķvásárlás ellen, másik cikknél már a szép grafika ellen , kb minden ellen ami nem arról szól hogy minimalista nyomorékok legyünk. Bakker, nembaj ha másképp nyomod, de nehogymár még te aki a haladás, meg az ipar támogatása ellen vagy mondogassa nekünk a tutit. Beteg vagy bakker, és nem azért mert más vagy mint a többiek, hanem mert nálad bekattant valami, de komolyan. Gyere fel a pincéből, és lazulj kicsit, vagy kezeltesd magad, vegyél pár játékot teljes áron, amolyan terápiás jelleggel, vagy nemtom. Mindenki ilyen lenne mint te, még 480p tv-ken nyomnánk, és nem a gothicot, hanem a pixeljátékokat, kb azt tudnák lefejleszteni 300 forintokból...
Inkább hallgatni kellene és vigyorogva behúzni mindent olcsón, köszönhetően másoknak akik nem így gondolkodnak, illetve örülni van már színes tv, mert nem egy hozzádhasonló döntött róla, kellenek e a színek ...
14.
14.
crytek
#12: Ennyi erővel mindenki mást is. Ja hogy azok már ti lennétek igaz akik fedhetetlenek vagytok? Te se gondoltad át amit leírtál...
Nagyon jól tudják kiket kell kirakni, a több év alatt ki is lettek szórva az ilyen emberek. Akik nem tudnak máshogy megnyilvánulni csak gyalázkondi mert más már nem adtak az agysejtek nekik.

Tudod nem kényszer ám re kommentelés.. Mint írtam én is utálok sok embert, de valahogy mégse látom hogy xy cikknél valaki game hozzászólásához nap mint nap odamennék direkt kötözködni.. Elég jó skill ám hogy meg tudja állni az ember. Nem kötelező a re komment Érzem bennetek az erőt meg tudjátok csinálni
12.
12.
honest guy
#8: Nézd már meg az 1. számú kommentedet. Mindenki tudja, hogy fillérekért vagy hajlandó vásárolni. Elmondtad milliószor. Tudod, hogy tele van mindekinek a töke vele, hogy állandóan ezt hajtogatod. De te csak azért is bekommenteled minden áldott nap és minden lehetséges cikk alá. Pedig tudod, hogy rohadtul fárasztó és idegesítő. Olyan vagy, mint azok az alattomos kis g@cik a suliból, akik mindig odafinganak a többiek orra alá. Egyszer-kétszer még vicces, de egy idő után már rohadtul fárasztó és mocskos mód suttyó ez a fajta viselkedés. Erre előadod itt az ártatlan ma született bárányt, meg hogy így az emberi faj, meg úgy más mindeki. Elmész te a...

ui.: Amúgy simán beleesik a floodolás kategóriába amit csinálsz. Simán ki lehetne vágni innen érte.
9.
9.
Ca$Hman
Ebben igaza van cryteknek, a 8-as kommentben, az meg, hogy mocsokszarul kommunikál, és hogy szarul adja el magát, az más kérdés. :D
8.
8.
crytek
#7: Én is sok embert utálok, de magamban tudom tartani az esetek 99.99%-ában.Ez az emberi faj jellemzője sose fogjuk tudni megemészteni hogy mindenki más nem olyan mint mi.
7.
7.
honest guy
#6: Nem az a baj, hogy játékokról beszélsz. De ezt elmondták neked már sokan és sokszor. Egy büdös paraszt vagy, azért szólnak be neked állandóan.
5.
5.
zoli12i
crytek mindennel IS játszik!
3.
3.
Ca$Hman
2: Nem, mert szeretne megnyilvánulni valahol, de offline élete nincsen. Így hát valahol muszáj neki, ez a valahol pedig az online felületek. De ahogy látom, meg is kapja a szükséges figyelmet tőletek :D
1.
1.
crytek
Az jó azt pont megvettem mikor kenyér árba dobálták a rare pakkját.
Multi nem is kell nekem pont jó lesz nélküle is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...