Vajon mit teasel a Kojima Productions?

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 15.
  • Teaser
Link másolása
Hideo Kojima fejlesztőstúdiója egy rejtélyes képet tett közzé a weboldalán, a rajongók pedig azonnal találgatásba kezdtek, hogy vajon mit teaselhet a cég.

Egy rejtélyes kép fogadta a minap a Kojima Productions weboldalára látogatókat; a webarchívum szerint a teaser a héten került ki a honlapra, és egy női fej sziluettjét ábrázolja, miközben azt kérdezi: "Ki vagyok én?"

Láttunk már néhány emlékezetes példát arra, hogyan tudja Hideo Kojima és csapata teaselni a játékait, ezek után nem meglepő, hogy a rajongók azonnal vad találgatásba kezdtek. Kiderítették például, hogy a fotón Elle Fanning színésznő látható, aki az első filmes szerepét a 2001-es Nevem Samben alakította mindössze háromévesen - miután a Death Stranding főhősét Sam Bridgesnek hívják, a találgatások szerint a teasernek köze lehet a Death Stranding folytatásához.

Persze érdemes mindezt fenntartásokkal kezelni: nincs kétségünk afelől, hogy a rajongók egy Half-Life 3-bejelentést is simán kihoznának ebből a teaserből, és ugyebár Kojimának jó pár másik projektje is van - köztük egy podcast, amely nem feltétlenül bír akkora hírértékkel, mint Geoff Keighley gondolja.

Akárhogy is, a Kojima Productions azt már megerősítette, hogy a héten zajló Tokyo Game Show-n nem mutat be új játékot.

1.
1.
Portalgeist
Szerintem Dwayne Johnson az tutira.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...