A Rockstar után a 2K Gamest is feltörték

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 21.
  • Hír
Link másolása
Keményen rájárt a rúd a Take-Two stúdióira az elmúlt napokban. A GTA VI hatalmas szivárgása után most a 2K Games ügyfélszolgálati csatornáit is feltörték.

Valaki szóljon a Take-Two Interactive fejlesztőstúdióinak, hogy feltalálták a kétfaktoros beléptetést és a hat karakternél hosszabb jelszavakat! Néhány napon belül a kiadó mindkét nagy fejlesztői ágán bebizonyosodott, hogy komolyabb biztonsági intézkedésekre lesz szükségük. Az évtized szivárgásaként emlegetett GTA VI-leakek után most a 2K Games pajzsán is megtalálták a rést: itt az ügyfélszolgálati címek kerültek a kevésbé jóhiszemű hackerek irányítása alá.

A 2K Support a saját Twitterén jelentette be, hogy a 2K Games support accounthoz tartozó hivatalos fiókokba nemrég egy illetéktelen személy hatolt be, aki annak rendje és módja szerint veszélyes linkeket tartalmazó adathalász emaileket kezdett szétküldeni a játékosok címére, amelyekre az akció során szintén szert tett.

Ha tehát véletlenül nálatok is egy ilyen üzenet landol, semmiképp ne kattintsatok a benne található linkekre! Ha mindez már késő lenne, akkor új jelszavak aktiválásával, többfaktoros beléptetéssel és egy vírusirtó alapos futtatásával jó eséllyel megelőzhetitek a komolyabb bajt.

1.
1.
crytek
Hm na vajon melyiket veszi meg a MS :) :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...