WWE 2K22 PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Egy év kihagyás után folytatódik a 2K realisztikus WWE-sorozata.

A Rockstar után a 2K Gamest is feltörték

Keményen rájárt a rúd a Take-Two stúdióira az elmúlt napokban. A GTA VI hatalmas szivárgása után most a 2K Games ügyfélszolgálati csatornáit is feltörték.

Brit toplista: ismét vezet a Horizon: Forbidden West

A feltöltött PS5-készletek és a nemrég bemutatott konzolcsomagnak hála új erőre kapott a Horizon: Forbidden West. A játék ismét a brit toplista élén végzett, de jól húzott a többi slágercím is.

Közel 70 játék készül a Take-Two égisze alatt

Legyen szó akár a Rockstar és a 2K legnagyobb dobásairól, vagy a Private Division partnereinek kisebb alkotásairól, megállás nélkül dübörög a Take-Two gépezete. 2025-ig közel 70 játékot dob piacra a jókora kiadó.

Egy szerepjátékkal is megpróbálkozik a WWE

A WWE márkafelelőse a szervezet legutóbbi pénzügyi helyzetjelentése során árulta el, hogy egy szerepjáték is készül a közreműködésükkel, amit hamarosan be is jelentenek.

Amerikai toplista: a márciust is az Elden Ring vitte, hasított az Xbox

Hiába volt tömve friss megjelenéssel az előző hónap, a februárban megjelent Elden Ringet egy cím sem tudta megszorongatni az USA-ban. Eközben az Xbox Series-konzolok is megtáltosodtak.

Brit toplista: továbbra is vezet a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Miután nem igazán volt említésre méltó megjelenés a múlt héten, a brit toplistán sem történtek látványos változások. Ennek köszönhető az is, hogy megint a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga vezet.

Brit toplista: még mindig vezet a Gran Turismo 7

Harmadik hete vezeti a brit játékeladási toplistát a Gran Turismo 7, miközben a Switch-játékok egy kiadós akciózásnak köszönhetően tudtak megtáltosodni. A Stranger of Paradise csak a nyolcadik lett.

Brit toplista: a Gran Turismo 7 tartja az aranyat

Amint a Gran Turismo 7 megjelent, rögtön tarolt is a brit dobozos játékeladások toplistáján. Egy héttel később még nem akadt kihívóra, és ismét magáénak tudhatja a dobogó csúcsát.

WWE 2K22 teszt

A WWE 2K20 névre keresztelt förmedvény után senkit sem lepett meg, hogy a 2K kényszerszünetre küldte a sorozatot, ami most márciusban ért véget. Megérte várni rá, mert nemcsak jó lett a WWE 2K22, hanem még működik is.

WWE-játékot fejlesztene az Electronic Arts?

Egy friss pletyka szerint az Electronic Arts tárgyalásokat folytat a WWE szervezetének vezetőivel arról, hogy a jövőben szívesen fejlesztenének WWE-játékot, ezzel újabb franchise-zal bővülne az EA Sports portfóliója.