Jövőre csúszik az Oxenfree II

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 25.
  • Csúszás
Link másolása
Még tart az idei év, ami szükségszerűen azt jelenti, hogy lesznek még játékok, amelyeknek a megjelenését jövőre halasztják. Így járt az Oxenfree folytatása is.

A Night School Studio a Twitteren jelentette be, hogy csak 2023-ban kerülhet boltokba a PC-re, PS4-re, PS5-re és Nintendo Switchre készülő Oxenfree II: Lost Signals.

A játék az eredeti tervek szerint 2021 őszén jelent volna meg, onnan csúszott át az idei évre, most pedig kiderült, hogy még tovább kell várnunk rá - a készítők azzal indokolták a döntésüket, hogy szeretnék igazán különlegessé tenni a címet, illetve még több fordítással számolnak, a terveik megvalósításához viszont időre van szükségük.

Nem ez az egyetlen hírünk az Oxenfree kapcsán: az időközben Netflix-tulajdonba került fejlesztőcsapat játéka a minap a Netflix mobiljátékai közé is bekerült, vagyis azt a szolgáltatás előfizetői felár nélkül letölthetik a készülékeikre, ráadásul akár magyar felirattal is élvezhetik azt.

Habár a Netflix játékaival bizonyítottan kevesen játszanak, a cég láthatóan mindent megtesz azért, hogy fordítson a szerencséjén: a hétvégi Tudumon bejelentette, hogy szeptember 27-én a SpongeBob: Get Cooking és a Desta: The Memories Between is csatlakozik a kínálathoz, később pedig a Kentucky Route Zero és a netflixes Nailed It feldolgozása is elérhető lesz így.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...