Hugh Jackman újra Rozsomák lesz a Deadpool harmadik részében

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 28.
  • Cooltúra
Link másolása
Amíg mi aludtunk, Ryan Reynolds ledobta az atomot: napra pontos dátumot kapott a Deadpool harmadik része, amelyben Hugh Jackmant is viszontláthatjuk majd Rozsomákként.

Habár a Fox felvásárlása után bizonytalanná vált a Deadpool-filmek sorsa, egy ideje már lehet tudni, hogy a harmadik résszel a Ryan Reynolds alakította karakter is csatlakozik a Marvel filmes univerzumához, méghozzá Shawn Levy rendezésében.

Az éjszaka ismét hallatott magáról a projekt, méghozzá Reynolds jóvoltából: a színész a szokásos stílusában adott helyzetjelentést a folytatás felől, ami a viccelődésen túl két kulcsfontosságú infót is hozott magával. Kiderült, hogy a mozi premierjére 2024. szeptember 6-án számíthatunk, a legjobb pedig az, hogy Hugh Jackmant is viszontláthatjuk majd benne Rozsomákként/Farkasként - noha az úriember a 2017-es Logannel már visszavonult egyszer a szereptől.

Mi a magunk részéről kíváncsian várjuk a fejleményeket, ti pedig - ha még nem tettétek - olvassátok el az MCU jövőjéről szóló részletes cikkünket!

8.
8.
hedzsooo
#7: Igen, az igaz h H.Jackman mondta h eleg sokat kivett belole h fizikailag is felkeszuljon a Wolverine, illetve Logan szerepre. De hat mindig van az a penz, amiert meg meg lehet +1x probalni... Itt vegeredmenyben nem o lesz a foszereplo, nem is tudjuk meg pontosan mennyi idot fog kapni a vasznon aztan osszesen. Persze azert itt is ra kell majd keszulnie, elvegre rajongoi elvarasok is vannak stb., de hat van az a penz na, mint irtam mar az elobb.

En bizom benne h jo lesz majd, elvegre mindketto eleg profi szinesz, a kepregenyket kovettem fiatalon, a filmeket most is, szoval erdekel is a dolog, orulnek neki ha jol sulne majd el, drukkolok nekik hozza. Nezdd meg pl. a Les Misérables-t (2012-es), azaz A nyomorultak egyik legujabb filmes fedolgozasat, ott is lejon szerintem jol azert, hogy H. Jackman nem 1 egysiku, vmint igenis kivalo szinesz.
7.
7.
Aanash
#5: A Logan filmet nem láttam, csak néhány jelenetet.
A képregényeket és a filmeket sem követem, annyira nem érdekelnek.
Nem azt írom hogy egyet sem láttam, csak egyszerűen nem tudnak se megfogni, se érdekelni.
De azt olvastam, hogy a színész a Logan filmmel búcsúzott a karaktertől, úgyhogy gondoltam akkor ennyi volt.
6.
6.
BrockSamson
#1: Ez pontosan igy lesz, de nem arulnak zsakbamacskat.
5.
5.
hedzsooo
#3: A LOGAN nem a jelenben jatszodott, hanem 1 lehetseges jovokepet mutatott be, ahol Logan bevegzi 1 lehetseges modon....

Mar kepregenyekben joval hamarabb megvolt rola a tortenet, ott is termeszetesen ugrottak erte az idoben elore. Igy lehetseges, h maig is vannak uj tortenetek Rozsomakrol is. Amugy nem is tudom hogy tudod elkepzelni, hogy ezek a karakterek 1 fantaziavilagbol meg kellene hogy feleljenek a mi vilagunk torvenyeinek....

Mar az osszes mai kedvelt DC, Marvel, Dark Horse, stb. szuperhos pl. majdhogynem matuzsalem koru lehetne minimum ha pl. a mi vilagunkbol az ido torvenyei rajuk is vonatkoznanak...:))) Elso Batman, Superman, + pl. marveles szupik is meg vmikor a 2. VH. korul irodtak, szoval ahhoz kepest ugye akkor nem is lehetne elo szineszt talani ma akik eljatszhatnak mar oket... :D
4.
4.
markoci555
már a 2-esben is voltak utalások amiket nem értettem, nem tudtam mi mihez kapcsolódik, vagy hogy kellett volna látnom valamit hozzá, ha erre viszik el az irányt és igazán beépül az univerzumba, akkor köszönöm nem kérek belőle, de amúgy az egyik a nagyon kevés szuperhősös filmek közül, amit szívesen megnéznék

időutazással ügye azt csinálnak amit akarnak, úgyhogy én örülök Hugh Jackmannek is
3.
3.
Aanash
De most akkor mégse halt meg Rozsomák?
2.
2.
hedzsooo
#1: Sem a Thor filmeket nem hasonlitanam a Deadpool filmekhez, sem a foszerepeket jatszo szineszeket...

Reszemrol johet, eddig Hugh Jackman alakitasai bejottek, illetve a maga kat.-ban Reynolds ur is tette a dolgat szepen! :)
1.
1.
ZephyrDavid
Hurrá!!.. :/
Készűljünk fel rá, hogy csak valami idétlen parádé lesz az egész. Sok hibbant viccel és idétlenkedéssel. Szép zárás volt a Logan most vissza kell hozni egy újabb kör ökörködésre.
Ahogy a Thor is tele volt hibbant viccekkel. Szerintem ez sem lesz különb ismerve Reynolds komolytalanságát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...