Kiderült, mikor indul Európában a Sony új hűségprogramja, a PlayStation Stars

Link másolása
Már nem kell sokáig várnunk arra, hogy végre Európában, így Magyarországon is elinduljon a Sony várva-várt hűségprogramja.

A Sony még júliusban leplezte le a legújabb hűségprogramját, a PlayStation Starst. A szeptemberi State of Playen kicsit többet is elárultak a programról és a megszerezhető digitális jóságokról, most pedig kiderült, mikor is válik elérhetővé Európában, ezzel együtt pedig kis hazánkban is. A PlayStation Stars október 13-án indul el az európai régiókban, míg Amerikában október 5-én, Ázsiában pedig a mai nap vált elérhetővé a szolgáltatás. A hivatalos blogposztban számos érdekes információt osztottak meg vele kapcsolatban: először is teljes mértékben ingyenes lesz, csupán egy PSN-felhasználói profilra lesz szükségünk a használatához.

Különböző küldetések és kihívások teljesítéséért pontokat gyűjthetünk majd, melyeket különböző digitális gyűjthető jóságokra, valamint bizonyos játékokra is beválthatunk majd. Ezek a kihívások nem bonyolultak, például játszani kell egy adott játékkal, vagy meg kell szerezni egy bizonyos trófeát bennük. A PS Plus-előfizetők extra pontokat kapnak majd a PS Store-os vásárlásaik után. Érdekesség, hogy a gyűjthető digitális tartalmakat nem lehet majd tovább értékesíteni, így jelenleg a Sony nem gondolkozik NFT-kben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...