Hivatalos: november végén rajtol el a World of Warcraft új kiegészítője

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 30.
  • Megjelenés
Link másolása
Aki figyelemmel követte a szivárgásokat, talán nem lepődik meg annyira, de azért a jegyzőkönyv kedvéért emlékezzünk meg róla: november végén rajtol el a World of Warcraft: Dragonflight.

A Blizzard hivatalosan is bejelentette, hogy november 28-án rajtol el a World of Warcraft: Dragonflight. Az MMORPG kilencedik kiegészítője Dragon Isles szigeteire viszi a rajongókat, a kalandoknak pedig egy új faj, a dracthyrok oldalán is belevághatunk, akikkel egy új kasztot is kipróbálhatunk. Természetesen a sárkánylovaglás lehetősége is megnyílik előttünk, ezenkívül átalakított kezelőfelületnek és képességfáknak örülhetünk többek között.

A Blizzard azt is megerősítette, hogy december 12-én veszi kezdetét a kiegészítő első szezonja, amely élesíti a Vault of the Incarnates nevű raidet, valamint elrúgja a PvP és a Mythic+ dungeonök első évadját is. Ezenkívül október 4-től a pre-patch érkezéséig 50 százalékkal több XP-t osztanak majd a játékosoknak.

Habár a pre-patch élesítésének időpontját nem árulta el a fejlesztőcég, a korábbi szivárgások alapján október 25-én számíthatunk rá - ez a táblázat augusztusban az Activision Blizzard minden idei megjelenéséről lerántotta a leplet, és maximálisan pontosnak bizonyult.

Jöhet a kontrollertámogatás?

Habár a World of Warcraftot lehet kontrollerrel játszani, ennek a beállítása egyáltalán nem triviális. A Dragonflighttal talán már normális kontrollertámogatást is kapunk, az Icy Veins találata szerint ugyanis a kiegészítő legutóbbi bétás buildjében az Xbox- és a PlayStation-kontrollerek gombkiosztására utaló nyomokat találtak. Ahogy említettük, a Dragonflight jócskán belenyúl az MMORPG kezelőfelületébe, és több olyan módosítást is hoz magával, ami a kontrolleres játékosoknak kifejezetten jól jönne: ilyen például az a lehetőség, hogy a karakterünk automatikusan a hozzá legközelebb lévő ellenfeleket célozza a harcok során.


Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...