Konzolokra is befutott a Pathfinder: Wrath of the Righteous

  • Írta: szlav
  • 2022. október 1.
  • Megjelenés
Link másolása
Egy teljes évnyi PC-s hódítás után végre a konzolokat is beveszi a Pathfinder: Wrath of the Righteous. Eközben persze a számítógépes játékosok sem maradnak üres marokkal.

Ahogy a valódi játékasztalon, úgy a digitális térben sem könnyű jobb D&D-alternatívát találni a Pathfindernél. Az Owlcat Games csapata ráadásul kritikus 20-ast dobott tavaly, amikor a Kingmaker folytatását, a Wrath of the Righteoust piacra eresztették - csupán az volt a bibi, hogy a nagy démonirtásból csakis a PC-s játékosok vehették ki a részüket. Ennek mostantól vége, megérkezett ugyanis a Pathfinder: Wrath of the Righteous - Enhanced Edition, amely Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Nintendo Switchre is elhozza a gigászi kalandot.

Külön említést érdemlő jó hír, hogy az Enhanced Edition csomagjára azok a PC-s játékosok is ingyenesen upgrade-elhetnek, akik korábban megvásárolták a játék hagyományos kiadását. Ezzel ők is megkapják a konzolport révén érkező kontrollertámogatást, az új fotómódot és egy halom olyan életminőségű újítást, amelyek ugyan aprók, de mégis átláthatóvá, folyékonyabbá teszik a nagyszabású CRPG-t. Az összes újdonságért lapozzátok fel a patch note-okat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...