Már nem kell sokat várni a Mario-film első teaserére

  • Írta: fojesz
  • 2022. szeptember 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Hamarosan belenézhetünk az új Mario-filmbe: a New York-i Comic-Con apropóján teszik majd közzé az adaptáció első teaser trailerét.

A Nintendo és az Illumination a New York-i Comic-Con apropóján vetíti majd le az első teaser trailert a Super Mario-játékok alapján készülő animációs filmből. Erre október 6-án, magyar idő szerint 22 órakor kerül sor.

A Mario-film az eredeti elképzelések szerint még idén mozikba került volna, végül azonban csak 2023. április 7-én számíthatunk rá. Az adaptációban Chris Pratt szólaltatja meg Mariót, rajta kívül pedig Anya Taylor-Joy (Peach), Charlie Day (Luigi), Jack Black (Bowser), Keegan-Michael Key (Toad), Seth Rogen (Donkey Kong), Kevin Michael Richardson (Kamek), Fred Armisen (Cranky Kong) és Sebastian Maniscalco (Spike) is szerepet kapott benne. Mario videojátékos hangja, Charles Martinet cameózni fog mindössze.

A Nintendo egyébként vélhetően nem áll majd le itt az adaptációkkal, erről árulkodik legalábbis, hogy vett egy CG-filmes stúdiót, amit a jövőben Nintendo Pictures néven üzemeltet majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...