Úgy néz ki, megtalálták az Avengers: Secret Wars forgatókönyvíróját

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint a Marvel Studios megtalálta a következő évek legfontosabb Marvel-filmje, az Avengers: Secret Wars forgatókönyvíróját.

A Deadline számolt be róla, hogy a Marvel Studios megtalálta a 2025. november 7-én mozikba kerülő Avengers: Secret Wars forgatókönyvíróját. Kevin Feige-ék nem bízták a véletlenre a dolgot, ugyanis azt a Michael Waldront állították rá a projektre, aki korábban a Lokin és az új Doctor Strange-filmen is dolgozott, és úgy tudni, a jövőben Feige Star Wars-filmjénél is közreműködik majd.

Az Avengers: Secret Wars a következő évek legfontosabb Marvel-filmje, szerepét tekintve lényegében ez az új Avengers: Endgame, amely lezárja majd az MCU hatodik fázisát, illetve a negyedik, az ötödik és a hatodik fázist magában foglaló The Multiverse Sagát. (Ezzel együtt a készítők még az Endgame-nél nagyobb durranásnak szánják a mozit.) A Marvel Studios még a nyáron mutatta be a következő három évre betárazott alkotásait (legalábbis azok egy részét), ezekről és így a Secret Warsról is ebben a cikkünkben írtunk hosszabban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...