Megérkezett a Need for Speed: Unbound első trailere

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A korábbi ígéreteknek megfelelően ma délután befutott a Need for Speed: Unbound első trailere, és ezzel formálisan is bemutatkozott a régóta pletykált versenyjáték.

Akik követték az utóbbi hónapok, és különösen az elmúlt néhány nap szivárgásait, azoknak nem sok meglepetést okoz majd a Need for Speed: Unbound formális bejelentése: a Criterion fejlesztette játék valóban december 2-án érkezik, méghozzá PC-re, PS5-re és Xbox Series X/S-re, és alább az első, A$AP Rockyval dúsított előzetesét is megtekinthetitek.

A játék során a The Grand néven futó utcai bajnokság megnyerésére hajtunk, a versenyeknek pedig Lakeshore városa ad majd otthont. A feladatunk nem túl meglepő módon az lesz, hogy minél több pénzt gyűjtsünk, fejlesszük a verdáinkat, lépdeljünk előre a ranglétrán, és lehetőleg ne kerüljünk a rendőrök kezére. Ahogy arról már többször írtunk, a klasszikus grafikát ezúttal rajzfilmes ("animés") elemekkel is megspékelték a készítők, ezek pedig a testreszabásban is szerepet kapnak majd. Bónuszként néhány képet is tudunk mutatni:

16.
16.
Nothing
Ez valami borzalom - és még a rajzfilmes effektek a legkevésbé taszítóak benne. Bömböl az igénytelen, összehányt hiphop dub akármi, arcoskodó, istenkomplexusos fekák minden sarkon...mi a f***??? Ez még mindig nem ment ki a divatból?

Maradok a Hot Pursuit-nál. Ott még az autókról és a sebességről szólt a dolog.
15.
15.
PS4jacksony
#8: Kimondtad amit nem tudtam volna megfogalmazni igen ez a baj vele
14.
14.
Aanash
A hangulata rendben van, de ha az effekteket benne hagyják, akkor az eléggé gáz lesz szerintem.
13.
13.
Csoki80
Naon dzsukel játék XD
12.
12.
DarkCrash
Látszik hogy ez a mai degenerációnak készült :/ Sajnálatos
11.
11.
GAMEROD
Nem sokat látni, csak annyit, hogy rajzfilmszerű füst jön ki a kocsik alól. A gettó hangulat se jön be. Inkább az Unleashed-ből csinálnának sorozatot, minden nagyobb sportkocsi gyártó történelmét felvonultatva, többet érne.
10.
10.
Ganzer
Nekem eddig bejön, aztán majd később kiderül mit villant.
9.
9.
sisak peti
Nekem olyan mintha a HEAT részt átfaragták volna. A 2015ös NFS rész élő szereplőire pedig ráhúzták volna ezt a rajzfilmes köpenyt. A EA már sokszor bizonyította, hogy képes az újrahasznosításra. Nem érzem azt az átütő vallamit ami miatt rohannom kellene majd megvenni Dec. másodikán. Aztán lehet csak nekem vannak ilyen felemás érzéseim.
8.
8.
Humac
Inkább megvárom Forza 8-at... Ez dedó szint...
7.
7.
PS4jacksony
Nekem a grafika parasztvakításnak tűnik olyan érzete van az egésznek mintha valami táblagépre készült volna nem tetszik ez a rajz filmes szarság benne
5.
5.
mohaneji
nekem a látvány meggyőző de ha jól tudom lesznek benne rendőrök és én azokat utálom a nfs-ben
4.
4.
DarkLord
Szerintem a trailer baszó lett az 10-es. Kocsik baromi jól néznek ki , tuning tuti ott lesz a szeren benne, viszont tényleg, ha a játék is ezzel a filter-rel megy az először tuti élmény, de 1 óra után lehet kikapcsolná az ember azért :D Mindenesetre várom a Lancer Evo-t tuningolni :)
3.
3.
Darksiders84
Na erre már lehet mondani, hogy végre talán más lesz ezzel az újítás feleséggel ami egyelőre franc tudja valójában jó lesz e ,de reméljük
2.
2.
markoci555
#1: ezen filózok én is, most a trailert fűszerezték meg, és akkor nagyon király a zenét leszámítva, vagy az egész játék ilyen lesz és van pofájuk az új 70 eurós címkét ráragasztani?
1.
1.
Stack
Remélem verseny közben ki lehet majd kapcsolni ezeket az effect-eket...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...