Kiszivárgott képeken a Need for Speed: Unbound

  • Írta: szlav
  • 2022. október 6.
  • Képek
Link másolása
Nem úszta meg újabb szivárgások nélkül a ma délután bemutatkozó Nedd for Speed: Unbound. Az idő előtt kikerült képeken láthatjuk a versenyjáték új, animeszerű látványvilágát.

Ma délután 17:00-kor bemutatkozik a Need for Speed: Unbound, akik azonban nem bírnak addig várni, már most is láthatnak egy-két apró finomságot a játékból. Az első pletykák és az augusztusi szivárgások óta tudjuk, hogy az idei Need for Speed egészen egyedi, a sorozattól nem megszokott rajzfilmes látványvilággal érkezik majd, ezt pedig a japán Neowing oldalára idő előtt fellőtt képek sem cáfolják meg.


Egyértelmű, hogy a stilizált látványvilág a képregényekből, rajzfilmekből, azon belül is leginkább a japán animációs stílusjegyekből emel át elemeket. Nem csupán a járművek körül felvillanó effektek, a rajzolt füst vagy a szövegbuborékok, de a játékban szereplő karakterek dizájnja is teljesen újszerűen hat a korábbi Need for Speedek után, az utcai versenyzés rajongói pedig örülhetnek, hiszen a látottak alapján komoly hangsúlyt kap majd a verdák szénné tuningolása.

Az élesszeműek már kiszúrhatták, hogy az egyik fenti képen A$AP Rocky is feltűnik, aki a hírek szerint nem csak szereplőként, de természetesen a soundtracken is tiszteletét teszi majd. Egyelőre tehát ennyit tudtunk meg a várhatóan még idén decemberben megjelenő Need for Speed: Unboundról, de délután újra jelentkezünk a további hírekkel.

3.
3.
Viktor_The_Best
Klassz ez a csitt csatt dirr durr anime effekt, nekem is bejon, de foleg Azsiaban fog sok elkelni ebbol a jatekbol szerintem mert ott ugyis ilyen animek vannak. Meglatjuk milyen lesz a jatek osszessegeben. Grafika tetszik a kepek alapjan. :)
2.
2.
adamsfamily
#1: Szerintem a Heat Nem volt olyan rossz, ha az ember adott neki egy esélyt. Az irányítás fura volt.
A Forza/Forza Horizon pedig szerintem egy külön kategória,talán a GT7 van azon a szinten(bár azzal nem játszottam).

1.
1.
Doomsayer
Nekem e képek alapján tetszik az új grafikai stílus, de a lényeg úgy is az lenne, hogy a játék jól sikerüljön. Bár már az autós játékoknak nemhogy nem a királya az NFS, mint anno, hanem ilyen forzák és egyebek mellett szinte még csak labdába sem rúg... de azért a lehetőség adott neki, mert ha jó lesz, akkor úgy is szeretni fogják a népek. Game Pass-be (mert az EA play-be) úgyis hamar bekerül és ha ennek a főmenüjében az online és offline play mellett a harmadik fő menüpont nem a Black Lives Matter lesz, mint a HEAT esetében, akkor van esély még arra is, hogy valaki a play-re nyom rá kapásból az uninstall helyett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...