Érdekes pletykák érkeztek a Star Wars: Eclipse történetéről

  • Írta: szlav
  • 2022. október 22.
  • Pletyka
Link másolása
Habár messze még a Quantic Dream Star Wars-játékának a megjelenése, a történet bizonyos részei máris szivárogni kezdtek. A pletykáknak hála megtudhatunk néhány apróságot a játék főhőseiről.

Colin Moriarty, az IGN egykori szerkesztője és a Kinda Funny alapítója a Sacred Symbols podcast legújabb fizetős adásában (via VGC) elárult néhány érdekességet a tavaly decemberben leleplezett Star Wars: Eclipse történetéről. Mivel a Quantic Dream és David Cage alkotásáról beszélünk, várható volt, hogy a játék a narratívájára és az univerzum további felépítésére fókuszál majd, ezt pedig nem cáfolják meg az újonnan elhangzott részletek sem. Mindenek előtt azonban érdemes kihangsúlyoznunk: habár megbízhatónak tartott forrásokból érkeztek az infók, azokat mégis érdemes fenntartásokkal, pletyka szintjén kezelni.

Moriarty egy bizonyos dokumentumra hivatkoza árult el részleteket a "Project S", vagyis a Star Wars: Eclipse sztorijáról, melynek főszereplője egy Sarah nevű emberszerű lény lesz. Csupán "emberszerű", a sportos alkatú, körülbelül 30 évesnek tűnő főhős ugyanis az úgynevezett Zaraan birodalom tagja - róluk most hallhatunk először a Star Wars-univerzumban.

A Zaraan birodalmat a politikai és katonai agresszió jellemzi, a tagjai nemi felelősségvállalása tekintetében pedig alig van különbség a nők és férfiak között. A kultúrájukban azonban van egy érdekes csavar: amikor egy Zaraan megházasodik, a nászuk egyben katonai következményekkel is jár, mivel az így létrejött család a birodalom kormányzati egységévé válik.

Ez azért jelent problémát, mert amíg Sarah, aki fanatikusan hisz a birodalma által rendszeresen gyakorolt erőszakban és az előbb említett katonai és politikai agresszióban, addig az újdonsült férje, Xendo egy sokkal békésebb világnézetű, pacifista karakter. Úgy tűnik tehát, hogy játék egy része a két, frissen házasodott karakter kapcsolata körül foroghat.

Számíthattunk rá, hogy a feszes történetmesélés és az érdekes karakterek a Star Wars: Eclipse magját alkotják majd, a fentiek pedig könnyen megágyazhatnak egy igen személyes, a hagyományos Star Wars-játékoktól talán kissé idegen sztorinak. Ha egyébként az idővonalon szeretnétek belőni az Eclipse eseményeit, azt már tudjuk, hogy az események a High Republic idején, a jedik aranykorában, vagyis a filmek történései előtt évszázadokkal játszódik majd.

8.
8.
Dark_Temptation
7.
7.
honest guy
#2: Mi a baj hópihe? Kérsz zsebkendőt? :D
6.
6.
Dark_Temptation
#4: A nő van ábrázolva az erős, masculin szerepben. a férfi pedig a békeszerető szelíd feminin szerepben.
4.
4.
silkgoat
#2: Mit akarsz ezzel mondnani? A tortenet szerint ket csalad egyesul, amibol az egyikben total rightwing mindenki es "heil caesar" kialtassal udvozlik egymast a reggelinel, a masik csalad meg nem ennyire Zaraan.
Azt akarod mondni, hogya tortenelemben nem volt politikai celu hazassag? Ezt csak a woke talalta fel? Vagy ha nem politikai hazassag (de az), hanem ket szerelmes fiatal (nem, ezek Zaraanok) eleterol van szo, akkor ok nem lehetnek ket kulon politikai velemenyen? Mert a kulon velemenyt is a woke talalta fel???
Elaborate please!
(ne haragudj ha esetleg megbantottalak volna, mert nem akartam a lelkedbe gazolni, semmi esetre sem szeretnem, hogy norbi27, a GK egyszemelyes erkolcsi herosza jojjon es kioktasson)
3.
3.
sasncore
#2: Dolgozik a a barinő/asszony fizetésért nálatok? Mert akkor csak egy hímringyó lehetsz, hiszen az nő félig meddig eltart....... Anyád dolgozott? Mert akkor egy him ringyó az apád is.. Na erre szólj valamit!
2.
2.
Dark_Temptation
"mert amíg Sarah, aki fanatikusan hisz a birodalma által rendszeresen gyakorolt erőszakban és az előbb említett katonai és politikai agresszióban, addig az újdonsült férje, Xendo egy sokkalbékésebb világnézetű, pacifista karakter."

mi ez a woke faszság? már a játékokban is ez a divat? szégyen....
1.
1.
Shao Kahn
Csak ne kelljen a játékra 2025-ig várni!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...