Szándékos lehetett a Star Wars: Eclipse legutóbbi szivárogtatása

  • Írta: szlav
  • 2022. október 25.
  • Pletyka
Link másolása
A napokban néhány érdekes infót tudhattunk meg a Star Wars: Eclipse karaktereiről és a történetről. Az iparág bennfentesei szerint ez egy szándékos húzás volt a Quantic Dream részéről.

Néhány nappal ezelőtt egy sor érdekes részlet látott napvilágot a Quantic Dream Csillagok háborúja-játéka, a Star Wars: Eclipse kapcsán. A szivárgások révén megtudhattunk néhány érdekes részletet a sztoriközpontú játék főhőseiről és az őket érintő nagy dilemmáról - az egész helyzet kissé különös és váratlan volt, hiszen a szóbeszédek szerint a megjelenésre még legalább három-négy évig nem kerül sor.

Most az Insider Gaming megbízható játékipari bennfentese, Tom Henderson is megszólalt az ügyben és elárulta: a szivárgások szándékosak voltak, a forrásuk egyenesen a Quantic Dream lehetett. Henderson információi szerint ez az "irányított szivárogtatás" egy taktikai csel volt arra, hogy felmérjék a Star Wars: Eclipse iránti rajongói érdeklődést. A stúdió a visszajelzések fényében mérlegeli azt, hogy mennyi erőforrást fektessen a fejlesztéshez szükséges további munkaerő és a játékban szereplő színészek felvételére.

Az Insider Gaming szerkesztője egyébként ismét kihangsúlyozta, hogy a Star Wars: Eclipse fejlesztése egyelőre nagyon döcögősen megy. Habár a megjelenés továbbra is a Disney tervének része, miszerint félévente legalább egy új Star Wars-játékot piacra szeretnének dobni, a jelen állás szerint valószínűleg csak 2026-ban, vagy annál is később jelenhet meg a Quantic Dream fejlesztése.

1.
1.
belaman
looool. most komolyan úgy csinálsz, hogy a többi "szivárgás" véletlen lenne, ez meg nem?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...