Halloween alkalmából a The Quarry karakterei is jelmezbe bújnak

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. október 25.
  • Letöltés
Link másolása
Az egy hétig ingyenesen letölthető DLC lehetővé teszi, hogy a méltán ismert horrorjáték karakterei retró kosztümökben küzdjenek a túlélésért. A 2K Games természetesen további meglepetéseket is tartogat a halloweeni időszakra.

A The Quarry című túlélő tinihorror atmoszférája kiválóan passzol az október végi hangulathoz, ráadásul erre ezúttal a készítők is rátettek egy lapáttal. Az új ’50s Throwback Character Outfit DLC lehetővé teszi, hogy minden karakter az 1950-es évek divatjának megfelelően nézzen ki, ezzel egy kis halloweeni légkört csempészve az amúgy is sötét hangulatú játékba.  

Emellett a 2K az őszi időszakban 40 százalékos kedvezménnyel árusítja a The Quarry alapjátékot és a Deluxe Editiont is minden platformra. Ez utóbbi tartalmazza a teljes játékot, kiegészülve a Gorefest Movie Mode-dal, a Horror History Visual Filter Packkel és egy újabb retró ruhacsomaggal, ami a 80-as éveknek felel meg.

Az új DLC november 1-ig érhető el ingyenesen PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One konzolokon és PC-n - utána 5 dollárba kerül majd.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...