Jövőre landolhat a boltokban a Meta Quest 3

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 28.
  • Hardver
Link másolása
Noha a Meta nem verte nagydobra, a legutóbbi üzleti jelentésében elhinti, hogy jövő érkezik a harmadik generációs Meta Quest.

Alig rajtolt el a méregdrága Meta Quest Pro, már érkezik is a soron következő headset a gyártótól: a Meta a legutóbbi üzleti jelentésében hinti el egyetlen mondattal, hogy a Meta Quest 3 - vagy hívják bárhogy is - jövőre kerül boltokba, pontosabban "a Reality Labs hardveres költségeit a következő generációs konzumer Quest-headset a jövő év egy későbbi szakaszára időzített megjelenése hajtja majd fel".

Nem érhet persze meglepetésként minket, hogy a Meta már gőzerővel dolgozik a népszerű szemüveg következő kiadásán, maga Mark Zuckerberg is utalt már erre, mikor egy interjúban elárulta, hogy várhatóan 300-500 dollár között fog mozogni az ára. Ezenkívül más szivárgások is voltak a témában, megtudtuk például, hogy az új Questet mixed reality-eszköznek szánják, a teljesítménye pedig a Quest 2 és a Quest Pro közé lőhető be.

Arról is pletykáltak korábban egyébként, hogy a Metánál négy szemüveg is készül - ezek közül volt az egyik a Quest Pro, míg a másik a Quest 3.

1.
1.
csongor1996
"teljesítménye pedig a Quest 2 és a Quest Pro"
Ezt hogy kell érteni? Csak mert a Quest Pro-ban ugyanaz a chip van mint a Quest 2-ben, csak kicsit jobban tud pörögni a jobb hőelvezetés miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...