Az A Plague Tale: Requiem már több mint egymillió játékost ért el

Link másolása
Az Asobo Studio patkányoktól hemzsegő, az A Plague Tale: Requiem című játékához már több mint egymillió játékos özönlött.

A Focus Entertainment a Twitter-oldalán jelentette be a mérföldkövet, majd megköszönte azt mindazoknak, akik eddig részt vettek ezen a "hihetetlen utazáson Amiciával és Hugóval".

Az A Plague Tale: Requiem október 18-án jelent meg PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re, valamint Nintendo Switchre, és az Xbox Game Pass segítségével is ki lehet próbálni. A Twitteren közölt adat az összes említett kiadást tartalmazza, és nem tér ki arra, hogy valójában mennyi vásárlást ért el a játék. 

Akik még nem próbálták ki: a Requiem néhány hónappal azután veszi fel a fonalat, ahol az Innocence, az első A Plague Tale-játék abbamaradt, vagyis Amicia és Hugo, a főszereplő testvérpár, Hugo természetfeletti vérbetegségének gyógymódját keresi. Miután az Innocence játékosainak a száma is sikeresen megütötte az egymilliót, a készítőknek talán még nagyobb elvárásai is vannak a Requiemmel kapcsolatban.

2.
2.
pgaboo977
300 Ft-ot bőven megért, többet nem.
1.
1.
crytek
Magyarán venni nem igen vette senki....megint mert eladási számot ezek se mernek közölni..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...