Egy félmeztelen ember szivárogtatja Kojima új játékát

Link másolása
Egy rövid gameplay videó kering az interneten, mely Kojima legújabb játékából, az Overdose-ból származik. A slusszpoén a szivárogtató öltözete, illetve annak hiánya.

A pletykák szerint Kojima-san több projekten is dolgozik jelenleg, közülük az egyik a Death Stranding 2, a másik pedig az Overdose című horrorjáték. Utóbbit még Tom Henderson buktatta le a nyáron egy gameplay videó alapján, aki az anyagot így írta körül: a videó egy sor sötét átjáróban kezd, amelyek falai közt egy zseblámpás női alakot láthatunk. A karakter Margaret Qualley kiköpött mása - a színésznő a Death Strandingből lehet ismerős, ott ugyanis ő játszotta Mamát.

Az alaphelyzetben TPS-nézetben pörgő videóból úgy tűnik, hogy belső nézetes kameraopciót is kapunk, a beszámoló szerint azonban ennél sokkal többet nem tudhatunk meg, érkezik ugyanis egy váratlan jumpscare, utána pedig a következő feliratok tűnnek fel a képernyőn: "GAMEOVER" - "A Hideo Kojima Game" - "OVERDOSE".

Nos, ezt a videót végre bárki megtekintheti az alábbi linken. A látható rövid gameplay felvételt Henderson tökéletesen összefoglalta, viszont a saját szemünkkel látva azt talán még inkább kíváncsivá váltunk. A szivárogtató egyébként kicsit komikus körülmények között rögzítette a videót, hiszen a mobiltelefonjával vette fel a laptop kijelzőjét, melyről visszatükröződik a félmeztelen külalakja. 

Valószínűleg a Kojima Productions mostanában zajló teaserkampánya is ehhez a játékhoz kötődik, vagyis Margaret Qualley mellett Elle Fanning és Shiori Kutsuna is szerepel majd a címben.

2.
2.
DarkLord
#1: Nekem például, ha mást nézek, hogy fps nézetben játszik elkezdek szédülni, de ha én játszom, akkor is kb. fél óra múlva a hányinger kerülget egy belsőnézetes játéktól. Meg tényleg a tps nézet az igazi, jobban átélhető a játék, ha látod a karakter reakcióit. De kinek mi ugye?
1.
1.
Anti4730
Ez is egy faszon fps lesz. Amugy ez akkora baromsag hogy fps-modban jobban ateled a jatekot. Pont hogy nem, mert kevesebbet latsz, nem latod a karaktered kivulrol, a mozgasat, reakcioit stb. Szoval menjenek a faszomba ezzel a szoveggel sok jateknal hogg azert fps tps helyett hogy jobban atelje a jatekos..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...