Hivatalos: Elle Fanning szerepelni fog Kojima egyik játékában

  • Írta: fojesz
  • 2022. október 10.
  • Hír
Link másolása
Noha azt még mindig nem tudjuk pontosan, hogy Hideo Kojima milyen fejlesztéseken pörög jelenleg, azt már biztosra vehetjük, hogy Elle Fanning szerepelni fog az egyikben.

A Kojima Productions még a Tokyo Game Show előtt kezdte el teaselni az egyik projektjét, akkor az alább is látható képet osztotta meg egy weboldalon, a következő kérdéssel: "Ki vagyok én?"

Habár a rajongók nagyon hamar megfejtették, hogy a fenti sziluett Elle Fanning színésznőé, ezt a minap hivatalosan is megerősítették a PAX Australia apropóján. Kojima még az esemény előtt kezdte el tüzelni a játékosokat azzal, hogy a "ki" kérdésre a választ a következő "hol" során találják meg, a PAX-on pedig be is mutatták a teaserkampány folytatásának szánt plakátot, ahol már a következő felirat fogadta a látogatókat: "Hol vagyok?"

A Kojima-csapat egy QR-kódot is megosztott az érdeklődőkkel, amely az alábbi oldalra vezetett: így derült ki, hogy a képen valóban Elle Fanning látható, aki a szájt tanúsága szerint valóban szerepet kapott az egyik "Hideo Kojima Game-ben". A készítők arra is felhívták a figyelmet, hogy a weboldalt a későbbiekben új infókkal frissítik majd. Fanning fotózásáról Kojima már meg is osztott néhány képet.

Már csak az a kérdés, hogy a színésznő melyik Kojima-projektben tűnik majd fel: a korábbi bejelentések és pletykák alapján a dizájner több fejlesztésen is pörög jelenleg, van egy közös munkája a Microsofttal, nagyon valószínű, hogy jön a Death Stranding második része, és úgy tudni, Overdose címmel egy horrorjátékon is dolgozik - a találgatások szerint a legvalószínűbb az, hogy Fanning ehhez adta az arcát. Várjuk a fejleményeket!

1.
1.
Zisten
Mire elkészül vele a csaj kiöregszik a szerepből. ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...