Warhammer 40.000: Darktide - bemutatkozik a Psyker

  • Írta: szlav
  • 2022. november 14.
  • Videó
Link másolása
A Warp káoszának pusztító ereje könnyen őrületbe kergeti a halandókat. Csak kevesen képesek megzabolázni ezt a szörnyű energiát úgy, mint az Impérium misztikus psykerei.

Ugye nem gondoltátok, hogy beérjük mára a Warhammer 40.000: Darktide intrójával? A Vermintide-játékokat is jegyző Fatshark egy újabb rövid kedvcsinálóval jelentkezett, hiszen egy kaszt még hiányzott a karaktereket bemutató videók listájáról. Az Astra Militarum veterán mesterlövészét, a megszállott prédikátort és az Ogryn koponyatörőt már láthattátok, most pedig bemutatkozik a tertiumi négyes utolsó tagja, a Psyker is.

A Warhammer 40K rajongóinak valószínűnek nem kell bemutatnunk ezeket a különc csatamágusokat, ahogy azt sem, hogy a Warp ereje milyen testi és szellemi pusztításra képes. Habár a Darktide psykere nem rendelkezik olyan nehézfegyverzettel, mint a lomha Ogryn kollégája, ezt az elmaradását hatványozottan behozza a pusztító területi támadásaival.

A Warhammer 40.000: Darktide november 30-án érkezik PC-re, később pedig megjelenik Xbox Series X/S-en, ráadásul mindkét platformon csatlakozik majd a Game Pass könyvtárához is. Ha többet is meg szeretnétek tudni a játékról, olvassátok el a korai verzióról alkotott benyomásainkat!

2.
2.
szlav
#1: Na jó, igazad van, de ahelyett, hogy kisesszét írnék a hírben az Eldaroktól kezdve a Chaosmarine-okon át az összes habókos Spacemarine Chapterről, inkább csak módosítom a szöveget egy kicsit :D
1.
1.
Jarl Balgruuf
"A Warp káoszának pusztító ereje könnyen őrületbe kergeti a halandókat. Egyedül csak az Impérium misztikus psykerei képesek megzabolázni ezt a szörnyű energiát."

Ez így,ebben a formàban nem igaz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...