Több új projekten dolgozik a God of War: Ragnarök fejlesztőcsapata

  • Írta: szlav
  • 2022. november 16.
  • Hír
Link másolása
Mi azért reméljük, hogy karácsonykor kiadós pihenő vár a Santa Monica Studio csapatára, de az mindenképpen jó hír, hogy már most mozgalmas jövő áll a God of War: Ragnarök fejlesztői előtt.

Ilyen ez a játékipar, amint piacra kerül egy mestermű, a derék fejlesztők máris belevághatnak a következő nagy dobásba. A God of War: Ragnarök premierjének apropóján az LA Times készített interjút a Santa Monica Studio tagjaival. A beszélgetés során megszólalt többek közt a franchise atyja Cory Barlog, illetve a Ragnarök direktora, Eric Williams is, és habár a veterán fejlesztők jelenleg leginkább csak a győzelmi köreiket futják, egy-két érdekességet kifülelhettünk a stúdió terveiről.

Érthető módon komolyabb részleteket nem árulhatott el, Cory Barlog azonban annyit már most elhintett, hogy nagyon izgalmas évek áll a csapat előtt. Az úriember bevallása szerint már jelenleg is több különböző projekt fut a Santa Monica Studios ajtajai mögött: hogy ezek pontosan mik lehetnek, arról egyelőre legfeljebb csak tippelhetnénk, de van egy olyan érzésünk, hogy a God of War-franchise nem került végleg jégre a Fimbulwinter érkezésével.

Ebben már csak azért is biztosak lehetünk, mivel Eric Williams nyíltan és világosan bevallotta, ha rajta múlna a dolog, akár élete végéig kitartana a franchise mellett:

"Egyszer elbeszélgettem valakivel egy másik játékstúdiótól, az illető pedig megpróbált rábeszélni arra, hogy hagyjam ott a Santa Monica Studiót. 'Azt akarod, hogy az egész hátralévő életedben a God of War-fickóként ismerjenek?' - kérdezte tőlem a fickó. Gyenge próbálkozás volt, mert igen, pontosan ezt akarom" - mesélte a God of War: Ragnarök direktora.

2.
2.
Zelgadis187
Cory Barlog az előző rész megjelenése után mondott valami olyasmit hogy dolgozik valamin ami a GOW-nál is sokkal ütősebb lesz. Azóta is várom hogy mi lehet az.
1.
1.
tyber16
Te jó ég egy Berserk játékot nagyon megnéznék tőlük hasonló stílusban mint az újabb GOW részek.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...