Marvel's Midnight Suns - üdv a főhadiszálláson!

Link másolása
Közeleg a Marvel's Midnight Suns megjelenési dátuma, ezzel együtt pedig egyre több látnivalóval kényesztetik el a fejlesztők a rajongókat. Most a játékbeli főhadiszállásunkat nézhetjük meg közelebbről.

A Marvel's Midnight Suns megjelenéséhez közeledve egyre több látnivalót kapunk a játékról. Nemrég bepillantást nyerhettünk abba, hogy mit fog kínálni a Season Pass, továbbá akció közben figyelhettük meg SzellemlovastNicót és persze a többi híres Marvel-karaktert. Most a játékbeli főhadiszállásunkat, az Abbey-t nézhetjük meg közelebbről.

Itt tudunk majd megpihenni a harcok között, itt tudjuk a fegyvereinket és képességeinket fejleszteni, valamint itt tudjuk a stratégiánkat is megtervezni a harcokra. Ezen felül itt tudunk interakcióba lépni a karakterekkel, hogy elmélyítsük a kapcsolatainkat velük, ennek köszönhetően a harcok során is hatékonyabban tudnak együtt dolgozni a hőseink.

A Marvel's Midnight Suns december 2-án jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. A PlayStation 4-es, Xbox One-os és switches premier dátuma valamikor később fog kiderülni. A PC-s játékosok már a gépigénnyel is megismerkedhettek. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...