Lássuk, milyen újdonságokat hozott az év végi PC Gaming Show!

  • Írta: fojesz
  • 2022. november 18.
  • Bejelentés
Link másolása
Rendhagyó módon idén két PC Gaming Show-t is tartottak, a jövő évi játékkínálatot bemutató műsorra pedig tegnap került sor. Szokásunkhoz híven összefoglaltuk a lényeget belőle.

Tegnap este egy második műsorral is jelentkezett a PC Gaming Show-t szervező PC Gamer csapata, amelyben Frankie Ward tálalásában nézhettünk bele a 2023-ban érkező játéktermésbe. Habár a stream jóval rövidebb volt, mint a nyári show szokott lenni, ráadásul sok volt benne a montázsban bemutatott, illetve korábban már látott anyag, így is akadt jó pár újdonság, köztük néhány igen fontos cím is! 

A bemutatókat a szokásos összefoglalónkban gyűjtöttük össze nektek, alább pedig a teljes műsort visszanézhetitek:

Jumplight Odyssey

Bemutatkozott a Jumplight Odyssey, a roguelite menedzsmentjátékban egy űrhajón kell biztosítanunk a megfelelő életkörülményeket az utasoknak és a legénységnek.

Shadows of Doubt

A Shadows of Doubt egy voxelgrafikás nyomozós játék, amelyben egy teljesen szimulált, nyílt világban kell az ügyünk végére járnunk, és ehhez sokszor lopakodnunk sem árt.

Bulwark: Falconeer Chronicles

Stílusos városépítőnek ígérkezik a Bulwark: Falconeer Chronicles, ahol az óceánból kicsúcsosodó sziklákra kell felhúznunk az erődünket.

Gori: Cuddly Carnage

A Stray cukiskodása után jöjjön a Gori: Cuddly Carnage légdeszkás cicája, aki szabadidejében unikornisokat kaszabol!

Ravenbound

Egy gyönyörű fantasy világ felfedezése vár ránk ebben a roguelite akciójátékban, ahol a kardunkat és a különleges képességeinket kell bevetnünk egy veszélyes küldetés teljesítéséért.

Warhammer 40.000: Rogue Trader

Megérkezett az első gameplay kedvcsináló a Warhammer 40.000 világában játszódó CRPG-ről - amely nem mellesleg a Pathfinder-csapat munkája.

Warhammer 40.000: Darktide

A Warhammer 40.000: Darktide-ot valószínűleg nem kell bemutatnunk, a mostani szereplés apropója az, hogy az előrendelők már tolhatják is a játék korai verzióját.

Level Zero

Az aszimmetrikus multiplayerrel kecsegtető Level Zeróban egy csapatnyi tudósnak kell szembenéznie a telepatikus képességekkel rendelkező szörnyekkel szemben.

Kerbal Space Program 2

A számos halasztást követően végre úgy tűnik, sínen vannak a Kerbal Space Program 2 munkálatai, nézzetek meg egy játékmenet-bemutatót a készítők narrálásában!

The Repair House

A szimulátorokból sosem elég, a The Repair House-ban mindenféle régi tárgyat, például konzolokat és elektromos gitárokat javíthatunk meg, és állíthatunk ki a garázsunkban.

Abiotic Factor

A kilencvenes éveket idézi a Deep Field Games túlélőjátéka, amelyben természetesen egy "félresikerült kísérlet" következményeivel kell szembenéznünk.

Once Human

A Once Human egy sandbox túlélőjáték: kicsit sci-fi, kicsit fantasy és nem utolsó sorban kicsit horror.

Aska

A tél közeleg, a törzsünknek pedig menedékre van szüksége! Az Askában kooperatívan gondoskodhatunk majd a népünk túléléséről.

Clash: Artifacts of Chaos

A chilei ACE Team munkáját valószínűleg akkor is felismernétek, ha nem árulnánk el, hogy ők állnak mögötte - a semmivel sem összetéveszthető stílusuk itt is visszaköszön.

Superfuse

A négyfős kooperatív módra kihegyezett Superfuse-ban egy idegen faj rusnyaságait kell visszavernünk.

Endless Dungeon

Az Endless-univerzum legújabb vadhajtása egy roguelite-elemekkel felvértezett taktikai akciójáték lesz.

The Great War: Western Front

A Petroglyph Games legújabb RTS-e az első világháború nyugati frontjára visz el bennünket, ahol valós idejű csatákban és a stratégiai térkép fölött görnyedve is helyt kell állnunk.

Cygnus Enterprises

Pofásan festő lövöldözős ARPG a Cygnus Enterprises, ahol a bázisunkat is nekünk kell menedzselnünk.

Solium Infernum

A League of Geeks egy másik játékot is mutatott a Jumplight Odyssey mellett, a Solium Infernum egy, a pokolban játszódó grand strategy lesz.

Floodland

A klímaváltozás következtében az óceánok vízszintje megemelkedett, az embereknek pedig máshol kell menedéket keresniük - innen szép nyerni!

Crossfire Legion

A műsor zárásaként kiderült, hogy a Crossfire Legion december 8-án lép ki a korai hozzáférésből.

1.
1.
crytek
Akad benne egy kettő jó cucc ami érdekelni fog majd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...