The Great War: Western Front PC

Első világháborús RTS a Petroglyphtől.

The Great War: Western Front teszt

Több ezres rohamok, folyamatosan dübörgő ágyúzás, sáros lövészárkok, elérhetetlen géppuskafészkek, mustárgáz, és mindezek mellé egy picit nyers és csiszolatlan technológiai kivitelezés. Üdv 1915-ben, a nyugati fronton!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Március utolsó hetére is maradtak igazi nagy dobások. Érkezik egy őrült bűnözőszimulátor, kiegészül a Forza Horizon 5, stratégák lehetünk az első világháborúban, a PC-sekhez pedig végre megérkezik a The Last of Us: Part I.

Játéközön a Future Games Show előadásán!

Tömény játéközönnel fogadott bennünket Aerith és Cloud a Future Games Show: Spring Showcase színpadán. Rengeteg izgalmas új címet láthattunk mozgás közben - íme, az összefoglalónk!

Előrendelhető a The Great War: Western Front

A Command & Conquer Remake készítőinek RTS játéka március 30-án jelenik meg, az előrendelők három nappal korábban jutnak majd hozzá.

Lássuk, milyen újdonságokat hozott az év végi PC Gaming Show!

Rendhagyó módon idén két PC Gaming Show-t is tartottak, a jövő évi játékkínálatot bemutató műsorra pedig tegnap került sor. Szokásunkhoz híven összefoglaltuk a lényeget belőle.

GC 2022: Ez történt a Future Games Show-n

Ha lemaradtál volna a Gamescomra időzített Future Games Show-ról, most egy helyen szedtük össze neked a legfontosabb bejelentéseket.