A God of War: Ragnarök szívbemarkolóan tiszteleg az elhunyt fejlesztő előtt

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. november 18.
  • Érdekesség
Link másolása
A SIE Santa Monica Studio egy igazán szívmelengető easter egget hagyott hátra a God of War: Ragnarök készítése közben elhunyt fejlesztőjének.

A SIE Santa Monica Studio egy megható üzenetet rejtett el a God of War: Ragnarök videójátékban, amivel az egyik elhunyt fejlesztője, Jake Snipes előtt tiszteleg. 

Snipes a párjával, Sam Handrickkel együtt dolgozott a stúdiónak, és a Ragnarök volt az első közös játékprojektjük. Ez a történet azonban tragikus véget ért, mert Jake még a játék premierje előtt elhunyt egy epilepsziás rohamban.

Handrick Twitteren osztotta meg a történetüket és azt is, hogy milyen easter eggel tisztelegnek a játékfejlesztők Snipes előtt. Az egyik mellékküldetésben, az Across the Realmsban találkozhatunk sziklákra festett szívekkel, amikben a pár monogramját olvashatjuk rúnaírással. 

Ez a küldetés Jari és Somr történetét meséli el, egy párét, akik együtt utaztak addig, amíg nem találtak egy helyet, amit az otthonuknak nevezhetnek, és ahol örökre együtt maradhatnak békében.

5.
5.
Extol
Egy darabka gesztus a fejlesztők felé még akkor is ha önmagában az átlag játékosnak nem is mond semmit. Jobb lett volna egy sor rúnaírással, több értelme lett volna.
4.
4.
TrishtanAG
A Forbidden Westben is van egy megemlékezés az első rész producerére, aki 2019-ben hunyt el.

https://youtu.be/7hbMOtFtM-0
3.
3.
thelegendary
Tegnap jártam arra felé. Csodáltam is, hogy se Mimir se Atreus nem reagált semmmit a felfestésre.... R.I.P....
2.
2.
Fata Morgana
Megtaláltam én is ezt a szimbólumot, de nem tudtam mi a jelentése.
Valóban szomorú hír.
Béke veled testvérem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...