A Sony egy PlayStation 5-öt költöztet a Honda elektromos autóiba

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. november 22.
  • Érdekesség
Link másolása
A Sony és a Honda együttműködése a hosszú, unalmas utakat kívánja megszüntetni azzal, hogy egy PlayStation 5 konzolt telepít az új elektromos autókba.

Izumi Kawanishi, a Sony Honda Mobility elnöke egy interjújában elmondta, hogy tervben van a PlayStation 5 betelepítése az új elektromos autókba. Ennek az együttműködésnek pedig nem más a célja, mint az, hogy a hosszú és unalmas utazásokat szórakoztatóbbá tegye a két cég. Emellett Izumi Kawanishi arra is kitért, hogy a Honda ezzel a lépéssel szeretné felvenni a versenyt más elektromos modellekkel, például a Teslával (via Financial Times).

Az interjúból az is kiderült, hogy ezek az autók 2025 körülre várhatóak, és más fejlesztéseket is kapnak majd, mint egy egyszerű játékkonzol. Kawanashi elmondta, hogy a terveik között szerepel az is, hogy lépéseket tegyenek az autó sofőr nélküli működése felé, de hozzátette, hogy ez még eléggé gyermekcipőben jár ahhoz, hogy a gyakorlatban működjön. 

A Honda elektromos autóinak vetélytársa, a Tesla már lehetővé tette a tulajdonosainak, hogy különböző játékokkal játszanak, ők többek között az 1991-es Sonicot is elérik.

5.
5.
hambuci
Végre nem fog az asszony panaszkodni hogy hangosan nyomkodom a gombokat amikor éjszaka játszok.
4.
4.
Heldengeist
Gran Turismo jár hozzá?

Amúgy nem ez a történelem első autós konzolja a japóknál.
https://youtu.be/ya5MoNBWZ04
3.
3.
cobrausa24
Én már látom előre, hogy ez lesz a PS5 Pro. Ajándék elektromos Honda autóval :)
2.
2.
Viktor_The_Best
Meg meg hutot meg mosogepet is pakoljatok bele, ozt ott lehet lakni a kocsiban mar! A pofam leszakad... csak viccelek jo ez azert, csak ne a sofor jatszon vezetes kozben XD
1.
1.
Őrnagy
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...