Tovább szivárog a Crash Bandicoot mellékága

  • Írta: fojesz
  • 2022. november 22.
  • Pletyka
Link másolása
Régóta pletykálják, hogy multiplayer mellékágat kaphat a Crash Bandicoot, méghozzá egy brawler formájában, amelyben a franchise közkedvelt karakterei kapják a főszerepet. Íme, egy újabb bizonyíték a létezésére!

Habár a Crash Bandicoot-sorozattal foglalkozó Toys for Bobot az utóbbi időben ráállították a Call of Duty-szériára, a jelek szerint a közkedvelt platformert sem hagyja magára a csapat. Nagyon valószínű, hogy készülnek valamilyen bejelentésre a témában (erre a legutóbbi teaserek alapján az idei The Game Awardson kerülhet sor), már csak az a kérdés, hogy milyen projekt rotyog náluk a tűzön.

Visszatérő pletyka például, hogy Wumpa League címmel egy multiplayer brawleren dolgoznak: pontosabban az egészen biztos, hogy ez a projekt létezik, illetve létezett, de abban még a szivárogtatók sem biztosak, hogy megjelenik-e valaha, és ha igen, milyen formában.

Az általában megbízható infókkal rendelkező Liam Robertson például csak "játéktörténelmi érdekességként" osztotta meg a fenti videót, amelyben a Wumpa League prototípusát is elcsíphetjük: habár a grafika rendkívül kezdetleges (ahogy az a hasonszőrű prototípusoknál lenni szokott), a wumpa gyümölcsökért küzdő Crash Bandicoot-karakterek koncepciója így is átjön az anyagból.  

Robertson azt is leszögezte, hogy a fent bemutatott változat jó pár éves már, és ő maga is látott frissebb kiadást belőle. Vajon ez lesz a következő Crash Bandicoot-játék?

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...