Két évet biztosan várnunk kell az Andor második évadára

  • Írta: fojesz
  • 2022. november 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Ma megjelent a Disney+ kínálatában az Andor évadzárója, ezzel azonban még nincs vége a sorozatnak, hiszen azt eredetileg is kétévadosra tervezték.

Jó ideje tudjuk már, hogy a Lucasfilm kétszer tizenkét epizódban szeretné elmesélni Cassian Andor történetét, a rossz hír azonban az, hogy a második évad leghamarabb 2024-ben érkezhet meg a Disney+ műsorára - erről a sorozat alkotója, Tony Gilroy mesélt a Collidernek.

A folytatás forgatási munkálatait ezen a héten veszik kezdetüket, és 2023 augusztusáig tartanak majd, amit a számítógépes utómunkálatok követnek. Gilroy szerint ez alapján két évet kell várnunk a premierre: "Ha a múltból indulunk ki, és azt csináljuk, mint eddig, ugyanazt a menetrendet követjük majd. Két év múlva érkezik."

Azt is hozzátette, hogy a digitális utómunka sok időt visz el, ezen pedig legfeljebb csak akkor gyorsíthatnak, ha több pénz áll a házhoz: "Szűkös a keret. Nem tudom, van-e arra bármilyen komoly szándék, hogy elkészüljünk jövő májusra, júniusra vagy ilyesmi. Valakinek azt kellene mondania, hogy 'wow, ez nagyon kell nekünk, és hajlandóak vagyunk érte X összeget fizetni'. A Rogue One már bizonyított, ha valaki hozzád vág némi pénzt, az utómunkálatok rendkívül hamar meglehetnek, csak az nagyon-nagyon drága."

Ez alapján tehát kicsi az esély, hogy az Andor a vártnál hamarabb érkezzen, főleg abból kiindulva, hogy a Disney streamingrészlege az elmúlt negyedévben 1,5 milliárd dolláros veszteséget jelentett. Ezenkívül érdemes megjegyezni, hogy a Lucasfilm bőséges tartalommal készül jövőre is: a The Bad Batch és a Visions animációs sorozatok folytatása mellett visszatér a The Mandalorian, ezenkívül az Ahsokát és a Skeleton Crew-t is beígérték 2023-ra.

1.
1.
Kamukaze
Vajon abban történik is majd valami?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...