A fejlesztők bezárása után elérhetetlenné teszik a Deus Ex GO-t is

  • Írta: fojesz
  • 2022. november 23.
  • Gyászhír
Link másolása
Ahogy arról mi is beszámoltunk, nem sokkal az átnevezése után bezárták a Square Enix Montréalt, most pedig kiderült, hogy néhány játékának is búcsút int az új tulajdonos.

A Square Enix Montréal nem járt túl jól az Embracer-féle felvásárlással, nem sokkal az átnevezése után ugyanis bezárták a stúdiót -  a mindig jól értesült Jason Schreier szerint azért, mert az anyacég inkább a PC-re és a konzolokra fókuszálna a jövőben.

A minap azt is bejelentette a csapat, hogy velük együtt négy játékuk is búcsúzik: december 1-től az Arena Battle Champions, a Hitman Sniper: The Shadows, a Space Invaders: Hidden Heroes és a Deus Ex GO is kikerül az alkalmazásboltok kínálatából, január 4-től pedig egyáltalán nem érjük majd el ezeket a címeket.

A listán a Deus Ex GO a kakukktojás: míg a többi játék free-to-play, így valahol érthető, hogy teljesen beszántják őket, az nem teljesen világos, hogy az 5-6 dollárt kóstáló Deus Ex-játék miért tűnik el nyomtalanul. Hasonló helyzetekben legalább a későbbi letöltés lehetőségét meghagyják a vásárlóknak, de itt valamiért ez sem lesz opció.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...