Deus Ex GO Mobil

A Hitman és a Tomb Raider után a Deus Ex is egy körökre osztott mellékágat kap.

A fejlesztők bezárása után elérhetetlenné teszik a Deus Ex GO-t is

Ahogy arról mi is beszámoltunk, nem sokkal az átnevezése után bezárták a Square Enix Montréalt, most pedig kiderült, hogy néhány játékának is búcsút int az új tulajdonos.

Bezárja kapuit a korábban Square Enix Montréal néven ismert Studio Onoma

A stúdió új anyavállalata, az Embracer Group - ami csak idén nyáron vásárolta meg a stúdiót - kedd reggel jelentette be a változást.

Mostantól Onomának hívják a Square Enix Montrealt

Tudtuk, hogy a Square Enix Montreal nem viselheti sokáig a nevét, elvégre a stúdiót eladta a japán kiadó az Embracer Groupnak.

Breaking: a Square Enix több stúdióját is átveszi az Embracer Group

Ez az év a nagy felvásárlások éve, és íme, az újabb nagy bejelentés: a THQ Nordicot és a Gearboxot is magába foglaló Embracer Group bejelentette, hogy a Square Enix több stúdióját és számos címét megveszi.

Nem készít több GO-játékot a Square Enix

Hitman GO, Lara Croft GO, Deus Ex GO: hiába kedvelték a Square Enix sorozatát még azok a játékosok is, akik szkeptikusok a mobilos címekkel kapcsolatban, a kiadó most úgy döntött, nem fejleszti tovább a szériát.

Ingyenes a Hitman, a Deus Ex és a Lara Croft GO

A Square Enix népszerű frencsájzai alapján készült taktikai játékok mobilos változatai most ingyen a tiéd lehetnek az Amazon alkalmazásboltján keresztül. Nem árt sietni, az ajánlat limitált ideig szól!

Deus Ex GO teszt

A Square Enix igyekszik melegen tartani a mobilos sorozatát, már egy harmadik brandje is megkapta a maga mellékágát. A Deus Exnek vajon sikerül megismételni a Hitman és a Lara Croft GO sikerét?

Deus Ex GO - már csak pár napot kell várni rá

Reméljük, a nagy Pokémon-mániában a Square Enix sorozatáról sem feledkeztetek meg, amely a jövő héten harmadszorra tér vissza. Ezúttal a Deus Ex szolgál alapanyagul.

E3 2016: Érkezik a Deus Ex GO

A Hitman és a Tomb Raider után a Deus Ex is egy körökre osztott mellékágat kap mobilokon. Ez volt a Square Enix nagy Deus Ex-bejelentése, amelynek bizonyára a taktikai stratégiák kedvelői örülnek majd.