Suda51 csapata is Alien-játékot készíthet?

  • Írta: szlav
  • 2022. november 24.
  • Pletyka
Link másolása
A pletykák szerint a No More Heroes alkotói is zöld utat kaphattak egy Alien-játékra. Goichi Suda projektje a Dead Space- és a Resident Evil-játékokból vehet ihletet.

Érdekes pletyka reppent fel az Insider Gaming háza tájáról. Jól tudjuk, hogy a magazin szerkesztője, Tom Henderson ritkán beszél mellé, így mindenképp érdemes megízlelgetni a hírt, miszerint jövő karácsonykor egy új AAA-kategóriás Alien-játék láthat napvilágot. Az egyelőre csak "Marathon" kódnéven futó projekt a szóbeszéd szerint egy vérfagyasztó túlélőhorror lehet, és olyan játékokból nyerhet ihletet, mint a Dead Space vagy a Resident Evil.

Habár az Insider Gaming a hír első publikálásakor nem kötött fejlesztőt a projekthez, később a forrásaik jelezték, hogy a Grasshopper Manufacturer, vagyis Suda "Suda51" Goichi állhat a fejlesztés mögött. Igaz, a No More Heroes és a Lollipop Chainsaw atyját nem feltétlenül az ilyen vérfagyasztó címekről ismerjük, az viszont tagadhatatlan, hogy a japán úriember mindig tele van meglepetésekkel.

A xenomorfok rajongói egyébként több izgalmas játékprojektre is számíthatnak a következő pár évben. A ma szóba került cím mellett érkezik ugyanis az Aliens: Dark Descent, egy új Alien-játékot készít a Survios csapata, ráadásul ma az Insider Gaming azt is elhintette, hogy már vagy tárgyalnak, vagy már készítik is az Alien: Isolation folytatását.

2.
2.
Shao Kahn
Bárcsak inkább egy új Alienes akciójáték jönne, amilyen az AVP 1-2 volt!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...