A Tekken 8 sem hagyja ki a The Game Awards műsorát

  • Írta: szlav
  • 2022. december 1.
  • Teaser
Link másolása
Számíthattunk rá, hogy lassan a Tekken 8 is megmutatja újra magát, de egy reklámpólónak hála már egészen biztosnak tűnik, hogy a bunyós játéksorozat legújabb része is ott lesz a TGA műsorán.

A szeptemberi nagy State of Playen mutatkozott be a Tekken 8, de bármennyire is szerettük volna, azóta nem sok új látnivalóval szolgált a Bandai Namco csapata. Ez azonban hamarosan megváltozik, a kiadó ugyanis már kiszórt néhány promóciós csomagot, amelyek arról árulkodnak, hogy december 9-én hajnalban, a The Game Awards műsorán újra színre lép a játék.

A fenti fotót egy Twitch-streamer, AvoidingThePuddle osztotta meg. A pocakos úriember sajnos nincs egészen megelégedve a neki szánt M-es méretű pólóval, az viszont mindannyiunk számára jó hír, hogy a csomagolás világosan felhívja a közönséget arra, hogy érdemes lesz lecsekkolni Geoff Keighley gáláját.

Természetesen a The Game Awards nem csak a Tekken-fanoknak lesz érdekes. Minden jel arra utal, hogy a Star Wars Jedi: Survivor és a Final Fantasy XVI is kapnak egy-egy bemutatót, de ahogy az ilyenkor szokás, számtalan friss bejelentésre, új trailerekre és mindenféle izgalmas látnivalóra számíthatunk majd a szoborosztás közt. Ja, és még Steam Decket is nyerhetünk, ha szerencsénk van!

2.
2.
Nothing
#1: Egyetértek. Hatalmas Tekken fanként csalódás volt a 7. Felesleges off-balance újítások, béna új karakterek (talán egyedül Josie mutatott némi eredetiséget...), meh sztori, egy rakás hiányzó játékmód, felejtős zene és a hab a tortán a pofátlanul lehúzó üzleti modell.
1.
1.
Shao Kahn
Remélem a 8.rész jobb lesz mint a hetedik volt, mert szerintem sajnos a 7.rész nagyon szar lett, főleg a sztori módja. Mondom ezt úgy, hogy mindig szerettem a Tekken franchize-t. Én a hatodik részt tartom a legjobbnak, azzal sajnos sosem tudtam játszani, mert sosem volt PS3-mam. Bárcsak kiadnák egy napon a hatodik részt ps5-re!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...