Frissítve: Ingyenesen tölthető az Aliens vs. Predator

  • Írta: fojesz
  • 2022. december 7.
  • Akció
Link másolása
A Rebellion a napokban ünnepli a harmincadik születésnapját, ennek apropóján pedig ingyenesen elérhetővé tették az Aliens vs. Predator Classic 2000-et.

Ha kimaradt volna a klasszikus Aliens vs. Predator, nem is találhatnál jobb alkalmat a pótlására: a játék fejlesztését végző Rebellion épp most ünnepli a harmincadik születésnapját, ennek apropóján pedig ingyenesen szerezhetjük be tőlük.

Mármint "ingyenesen", hiszen az interneten semmi nincs ingyen: ahhoz, hogy a Steam-kódhoz hozzájuthassatok, fel kell iratkoznotok a Rebellion hírlevelére, majd a webshopjukon keresztül "megvennetek" a játékot a kapott kuponkód felhasználásával. (Ebből az első lépést megspóroljuk nektek, a kód "REBEL30".)

Habár az nem derült ki, hogy az akció meddig tart, a készítők szerint limitált lehetőségről van szó, és ez az elérhető Steam-kódok mennyiségére vonatkozik. A játék amúgy sem túl drága, hiszen 5 euróba kerül a Steamen, most pedig le van akciózva 1,24 euróra, de ezen ne akadjunk fel, az ilyen apróságok is bearanyozhatják a napunkat!

A szóban forgó játék egyébként az 1999-es Aliens vs. Predator bővített kiadása, amely eredetileg Gold alcímmel jelent meg. Amellett, hogy multiplayer mód is van benne, három kampányt kapunk, így az emberek, a predatorok és a xenomorfok szemszögéből is átélhetjük az eseményeket. Jó játékot!

Update! Az akció sajnos véget ért, a fenti kód már nem használható fel.

7.
7.
fojesz
#6: Ebben a pillanatban visszajött, és most már tényleg nem tudtam beváltani a kódot. Frissítjük a hírt, sorry.
6.
6.
crytek
#5: Az oldaluk megint halott szóval lehet benne valami... mire bejön az oldal megint out of stock lesz :)
Nem is értem miért nem steamen csinálnak ilyen ahol rányomsz a 0 euros gombra és már meg is vetted. Nem szenvednek a szar boltjukkal ami nem bír el egy kis rohamot sem
5.
5.
fojesz
#4: A PC Gamer újságírója rákérdezett a csapatnál, és az egy technikai hiba volt (https://www.pcgamer.com/rebellion-is-giving-away-aliens-vs-predator-classic-2000-on-steam/#comment-6059026141).

Közvetlenül a cikk kirakása előtt néztem meg, mindenhol promózták az akciót, a kódot kiküldték, be is tudtam váltani - egyedül a checkout nem sikerült, mert lehalt a webshop utána.
4.
4.
crytek
#3: Már 2 napja is amikor ment akkor is out of stock volt most meg hogy ismét a storeban a game , expired a kupon kód... Tehát akkor kinek is megy? Ahol 2 napja kitették ott is már rég az van frissítésnek hogy vége az akciónak.
3.
3.
fojesz
Én mindent megértek, de azt azért ne terjesszük, hogy lejárt az akció, mert ez nem igaz.
2.
2.
Heldengeist
#1: Nem ez az első eset. Igazán kirakhatnák soron kívül az idő vagy mennyiségi limites promóciókat. De minden buzi cikknek időzítve kell kijönni egy cikk/óra tempóban, aztán el jutunk oda, mint ez, hogy inkább le se hozták volna, mert így csak magukat égetik vele.
1.
1.
crytek
Időbe raktátok ki kb 2 napja lejárt ez az ingyen akció, de nem gond :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...