Nézd vissza az idei The Game Awards műsorát!

  • Írta: RangerFox
  • 2022. december 9.
  • Rendezvény
Link másolása
Idén sem marad el a The Game Awards, itt nézheted velünk élőben a közvetítést, mely alatt számtalan izgalmas bejelentés lesz, és persze azt is megtudhatjuk, melyik játék viszi el a 2022-es év játékának járó díjat.

Már csak néhány óra, és végre kezdetét veszi 2022 egyik legfontosabb játékipari rendezvénye, az idei The Game Awards. Ugyan a szokásosnál rövidebb lesz a műsor, érdekességekből és izgalmas bejelentésekből nem lesz hiány! A korábbi teaserek és pletykák alapján a Final Fantasy XVI, a Star Wars Jedi: Survivor, a Tekken 8, a Diablo IV és az új Crash Bandicoot is hallathat magáról.

Természetesen az adás alatt arra is fény derül, hogy melyik cím nyeri el az év játéka díját, így mindenképp érdemes lesz követni az eseményt. A YouTube-közvetítés linkje lentebb található, magyar idő szerint péntek hajnali 01:30-kor kezdődik majd. Jó szórakozást hozzá!

UpdateA műsort lement, felvétel:


2.
2.
Macifasz
Szerintem nem túlzok ha azt mondom, hogy semmi meglepetés nem történt ma hajnalban. A Ragnarök miatt szomorkodhatnék, de már akkor tudtam, hogy az Elder Ring lesz az év játéka, mikor megjelent, így...volt időm beletörődni. :-D Egyetlen egy dolog miatt lettem volna nagyon mérges, ha Christopher Judge nem kapja meg a legjobb alakításnak járó díjat, de megkapta, szóval FÁK YES!!!!! Ami a bejelentéseket és az előzeteseket illeti...a SW Jedi Survivortől és a Cyberpunk DLC-től leesett az állam, a Transformers játék megdobogtatta a szívem, ami pedig a Spider-Man 2 előzetest illeti...ja...olyan nem is volt. Emiatt picit azért csalódott vagyok, egy 2-3 perces cinematicot igazán összedobhattak volna. A többiek pedig maximum egy hümmögést tudtak kiváltani belőlem, semmi többet. Még a Death Stranding 2 bejelentés se váltott ki belőlem semmit se igaz, ott még az elsőt se fejeztem be. Talán majd...egyszer.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...