Áprilisban jöhet a Diablo IV?

  • Írta: fojesz
  • 2022. november 6.
  • Pletyka
Link másolása
A legutóbbi pletykák szerint a Blizzard áprilist célozza a Diablo negyedik részének megjelenésével - legalábbis több forrásból is ezt az infót lehet hallani.

A Windows Central és az Xbox Era podcast forrásai is arról számoltak be, hogy jövő áprilisban kerülhet boltokba a Diablo IV. A játék előrendelése a The Game Awards során veszi kezdetét (erről már korábban is pletykáltak), amely hozzáférést ad majd a várhatóan februárban rajtoló bétateszthez.

A Diablo IV megjelenése kapcsán az a legutóbbi hivatalos információnk, hogy a jövő év első felében érkezik majd - legalábbis erről árulkodik, hogy a Microsoft Summer Game Fest-műsorában már szerepelt a cím, ott pedig csak olyan játékokat mutattak, amelyek legkésőbb június végéig befutnak. Eddig csak igen zárt keretek között tesztelték az anyagot, igaz, ez nem jelenti azt, hogy ne szivárgott volna ki belőle gameplay bőséggel.

7.
7.
xanatos0911
Biztos, hogy konzolon lesz offline lehetőség, hiszen anélkül PS5-ön nem tudna játszani senki sem PS Plus előfizetés hiányában. Már a D3 esetében nagy volt a felháborodás, hogy anno amikor 2012-ben kijött, csak netes hozzáféréssel lehetett játszani PC-n. Ez (a PC esetében) továbbra is így van ha jól tudom, viszont amikor konzolokra is megjelent a játék akkor ezt orvosolták azzal, hogy azokba a verziókba már tettek offline módot is…
2.
2.
Hab
#1: Szerintem nem lesz benne offline single, de a sztorit egyedül is végig lehet játszani.
1.
1.
Shao Kahn
Csak kíváncsiságból igaz-e az a régi pletyka, miszerint a Diabló 4-et nem lehet majd single playerben játszani? Nekem megvolt az előző rész ps5-ön, és azt végig is vittem single playerben, de lesz single a negyedik részben is (ps5-re gondolok)? Van értelme beruháznom rá?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...