A GTA VI kiadója kinyírta a Goat Simulator 3 legújabb reklámvideóját

  • Írta: szlav
  • 2022. december 22.
  • Hír
Link másolása
Ugye emlékeztek a GTA VI bazi nagy szivárgására? A Goat Simulator 3 most ezekkel a felvételekkel reklámozta saját magát, ez pedig nem tetszett túlságosan a Take-Twonak.

Már megint rosszban sántikáltak a Goat Simulator 3 fejlesztői. Az elmebeteg kecskeszimulátor készítői egy átlagos NPC szemszögéből mutatták be a játékot a legújabb reklámvideójukban, és egy rizikós húzással még a GTA VI hatalmas szivárgásakor kikerült videók egyik klipjét is felhasználták a promóciós anyagban. A Rockstar-játékok kiadója, a Take-Two nem nézte jó szemmel a dolgot, így hamar levetette a Coffee Stain csatornáiról a videókat. Mivel azonban az internetről beszélünk, néhány helyen még megtalálható a reklám, többek közt itt is.

"A Goat Simulator 3-as feladataimat leszámítva egyéb melóim is vannak más nagy játékvilágokban. Már láthattatok is engem néhány pár hónapja kiszivárgott felvételen." - magyarázta Shaun, a Goat Simulator 3 NPC-je, miközben a kiszivárgott GTA-videóba illesztve láthatjuk a figurát.

El kell ismerni, a Coffee Stain csapata továbbra is profi módon űzi a trollkodást, de az sem meglepő, hogy a Take-Two illetékesei nem nézték jó szemmel a dolgot. Reméljük, hogy emiatt a reklám miatt nem terelődik jogi útra a dolog.

1.
1.
csongor1996
Milyen karót nyeltek a Take-Two-nál.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...