Nagy bejelentésre készül a Final Fantasy producere

  • Írta: szlav
  • 2023. január 2.
  • Hír
Link másolása
Izgalmas év elé néznek a Final Fantasy-játékok rajongói, a széria producere, Yoshinori Kitase pedig már alig várja, hogy leleplezhesse a következő nagy dobását.

Az új évet köszöntve egy sor nyilvános levéllel jelentkezett a Final Fantasy-széria fejlesztőcsapata. A Square Enix egyik legnagyobb franchise-át képviselő játékfejlesztők közt olyan arcok köszöntek be, mint Ichiro Hazama, Kei Hirono, vagy a legendás Yoshi P, de a legérdekesebb üzenetet a franchise vezető producerétől, Yoshinori Kitasétől érkezett.

Az úriember megemlítette, hogy a Final Fantasy VII Remake várva-várt folytatása, a Final Fantasy VII Rebirth szépen alakul a színfalak mögött, a széria következő nagy számozott epizódja, a Final Fantasy XVI pedig lassan szintén a célegyenesbe ér, hiszen a nagyszabású szerepjátékot még idén kiadják PlayStation 5-re.

Ez azonban nem minden, Kitase ugyanis elhintette azt is, hogy idén még egy másik nagy bejelentésre is számíthatnak a rajongók. A producer egyelőre semmi konkrétumot nem árult el a titokzatos projektről, csupán annyit tudhattunk meg, hogy ennek a játéknak nem lesz köze a Final Fantasy VII őrülten népszerű világához.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...