Dobozos kiadást is kap a The Witcher 3 újgenerációs változata

  • Írta: szlav
  • 2023. január 20.
  • Hír
Link másolása
Nagy sikert aratott a The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition, ezért a CD Projekt RED úgy döntött, hogy dobozos kiadásban is a boltokba küldi Ríviai Geralt újgenerációs kalandját.

Decemberben valódi karácsonyi ajándékként érkezett meg minden idők egyik legnagyszerűbb szerepjátékának újgenerációs kiadása, a The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition. Habár PC-n akadtak zűrök, összességében elmondható, hogy az Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re optimalizált, nagyobb felbontásban és szebb látványvilággal prezentált, minden DLC-t és pár újdonságot is tartalmazó csomag nagyszerű sikert aratott. Mivel a CD Projekt RED látott még egy betöltetlen piaci rést, most ezt az elmaradásukat is pótolják: dobozos kiadásban is megjelentetik a modern szájízhez igazított játékcsomagot.

A lengyel stúdió számos régióban (köztük Magyarországon is) január 26-án küldi a boltokba a The Witcher 3: Wild Hunt - Complete Edition dobozos kiadását. Ezt a verziót Xbox Series X-hez és PlayStation 5-höz is megvásárolhatjuk majd - PC-s kiadás nem érkezik, hiszen ők egy hagyományos frissítés formájában kapták meg az újdonságokat.

1.
1.
hedzsooo
Semmi zur nem volt , durvan 150 oram ebben az uj PC-s kiadasban/verzioban mar es meg csak Skelligere erkeztem nemregiben... :D A modderek kurtajol felturboznak 1-2 regebbi modot is most ehhez az uj verziohoz, nagyon jok azok is, + vadiuj modok kozott is akadnak igen frankok mar hozza! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...