Gameplay videón a Hogwarts Legacy

Link másolása
A megjelenéshez közeledve egyre több látnivaló érkezik a Hogwarts Legacy-hez, most egy kifejezetten izgalmas, 11 perces gameplay videó formájában.

Már csak néhány hét választ el minket attól, hogy végre mi is varázsklónak állhassunk, és felfedezzük a Roxfortot és a környékét mi magunk is a Hogwarts Legacy-ben. A megjelenéshez közeledve számos új információt kaptunk, például kiderült a játék hossza, illetve az is, hogy milyen grafikai beállításokat kapunk konzolokon. Most az amerikai IGN jóvoltából egy 11 perces gameplay felvételt kaptunk.

A kifejezetten izgalmas játékmenet videóban bepillantást nyerhettünk a játék harcrendszerébe, abba, hogy hogyan működik a lopakodás, illetve milyen egyéb játékmechanikákat alkalmazhatunk majd a játék során. A 11 perces videóban épp egy titkos sárkánypárbaj területére lopakodunk be, később pedig ki is szabadítjuk az egyik fenevadat.

A Hogwarts Legacy február 10-én érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re. A játék április 4-én megjelenik Xbox One-on és PlayStation 4-en is, július 25-én pedig Nintendo Switchre is ellátogat.

3.
3.
hedzsooo
Egyre tetszetosebb a dolog, reszemrol legalabbis. :)
1.
1.
tyber16
Azok az arcanimációk röhejesen szarul néznek ki. Kb mass effect andromeda szintűek amik már 2017-ben is szarok voltak. Plusz tudom nem illik egy videó után következtetést levonni de ez alapján ez nekem egy kicsit lélektelen tucat akció játéknak néz ki eddig ami simán lehet, hogy nem igaz ha végigjátsza az ember de az eddigiek alapján nekem ez nagyon középszerű ami nem éri meg a teljes árat. (Akkor se milliomos lennék XD)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...