Jövő héten érkezik a Battlefield 2042 frissítése

  • Írta: pandaril
  • 2023. január 28.
  • Letöltés
Link másolása
A 3.2-es frissítés nem csak új pályát hoz, de várva várt változtatást is a kasztrendszernek.

Még tavaly augusztusban jelentette be a DICE, hogy a játékba több régi pálya újradolgozása fog bekerülni, illetve a kasztrendszer is visszatér a hagyományoshoz. Elérkezett az idő, a változásokat hozó 3.2-es frissítés jövő héten élesedik.

A kasztrendszer alapvetően klasszikus formulát fog követni: az egyes kasztok saját fegyverekkel és kütyükkel vághatnak neki a harcnak, illetve a képességei is kasztspecifikusak lesznek, például a Recon hosszabb ideig tudja visszatartani a levegőt, amikor mesterlövész puskával céloz.

A harmadik évad elején már megkaptuk a Manifest nevű pálya újradolgozott verzióját, a 3.2 pedig a Breakaway pálya fog érkezni.

A frissítés ráfért a játékra. Megjelenésekor minden idők egyik legrosszabb rajtját tudhatta magáénak, és a cikk írásaoar is "Többnyire negatív" értékelése van. A frissítéstől azt is várja a DICE, hogy javuljon a játék megítélése, ennek kapcsán ingyenes hónapot tartottak decemberben is, illetve a Game Passba is bekerült a játék.

2.
2.
Bako
Ez a player count dolog engem is nagyon zavar. Jobban mint a rossz pálya design vagy a kasztok hiánya. Az új content mindig visszahúz egy keveset a rajongókból a játékba, remélem ez, meg az, hogy bekerült a GPU-ba több embert fog ott tartani.
1.
1.
Grabowsky30+
Annyira nem szar ez a játék, mint amilyen megítéléssel bekerült a köztudatba, de alig játszik vele valaki. Hónapokkal ezelőtt játszottam vele ugyan, de vagy soha nem hívott be vagy ha be is tudsz jutni egy játékba akkor 90% botokkal van feltöltve ami borzasztóan illúzió romboló! Szóval a játék összes hibája eltörpül amellett, hogy nincsenek benne játszótársak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...