Az HBO közzétette a The Last of Us legújabb epizódjának az előzetesét

Link másolása
Ahogy már megszokhattuk, a jövő héten is lesz egy új epizód hétfő hajnalban a The Last of Us sorozathoz. Íme, itt egy kis ízelítő!

Az HBO Max hivatalos Youtube-csatornája nyilvánosságra hozta a The Last of Us-sorozat negyedik epizódjának az előzetesét. A streamingszolgáltató hetente jeleníti meg a legújabb részeket, a szóban forgó negyedik a jövő héten, hétfő hajnalban kerül fel frissen és ropogósan a már meglévő felvonások mellé. 


Az HBO a múlt héten közölte, hogy megcsinálják a The Last of Us második évadát, ezért a rajongók jobb kedvvel ülhetnek le a legújabb epizód elé. Ez a hír azután érkezett, hogy a csatorna közölte: a sorozat második epizódja az HBO eddigi egyik legnagyobb nézettségi növekedést könyvelhette el, már a második héten. 

15.
15.
Stig
Na, megnéztem a 3. részt, és úgy érzem javítanom kell az előző hozzászólásomat. Mégis sokkal jobban kellene a játék történéseihez ragaszkodni, és ki lehetne hagyni ezeket a mellékszálakat :D
@szlav: igazad van, csak lusta voltam átállítani. Gondolom a régió miatt eleve mindent magyar szinkronnal próbál elindítani az app.
Amúgy nem rossz, csak én másfajta feldolgozásnak örültem volna inkább.
14.
14.
szlav
#12: Van egy rendkívül jó hírem a számodra... :D
Az ostoba fordításokat meg el lehet kerülni, ha eredeti nyelven néz filmet, sorozatot az ember.
13.
13.
Yanez
#12: "Tök jó lett volna megismerni egy másik szemszögből is egy történetet ebben a "világban"

Rossz ajtón kopogtatsz, mert ez egy játékadaptáció és annak is volt beharangozva, viszont nincs kizárva, hogy majd a jövőben lesz olyan is amit mondasz.

Amúgy bár játékadaptáció, sokkal bővebb a sztori, mint a játékban. Rengeteg olyan részletre is kitérnek, amiről a játékban inkább csak szó volt. Plusz új szereplők is vannak, lásd a 3-ik részt.
12.
12.
Stig
Hát én lehet hogy most kakukktojás leszek, de nekem nagyon nem jött be az egész sorozat eddig. Ami a legjobban zavar, hogy kb 1:1ben a játékot akarják lehozni, gyakorlatilag 1 fél mm-t sem mer letérni más irányba (3. részt még nem láttam). Kb olyan mintha egy stream-et néznél a játékról, csak most színészek játszák el a történetet. Tök jó lett volna megismerni egy másik szemszögből is egy történetet ebben a "világban". A megvalósítás és a minőség persze jó lett, de nekem egy kihagyott lehetőség. Ja meg ez a "tűzbogaras" kifejezés a játékban még elment, de itt a sorozatban röhejes és erőltetett, ahányszor hallom kiráz a hideg.
11.
11.
Yanez
#8: Szinte minden szavaddal egyetértek, kivéve talán a covidhoz való hasonlatot. Nagyot ütött a rész! Jó volt a TLoU egy másik részecskéjét is megismerni, ergo ami nem volt a játékban.
10.
10.
daenath
#8: Hogy a covid "vilagjarvanyt" a Last of Us-hoz hasonlitod...headshot! Az mar csak hab a tortan hogy 1 az 1-ben atirtak Bill story-at, es 45 percen keresztul 2 szoros muki szorozeset kell nezni, mert hat mas semmi nem is tortenik kozben, en inkabb Joel es a Runner-ek osszetuzeset raktam volna a reszbe, nem ked nudli osszefonodasat, de hat a trendi.....
9.
9.
DragonBleacPiece
#8: Látszik hogy tetszik neked ami jó dolog meg minden, de azért ennyire nem volt se nagyszabású se mélyérzésű ez a 3. rész. 20 perc ellie és joel, 1 óra öhmm..nudlizás / kukackodás, meg lehetett volna fordítani ezt.
8.
8.
Zisten
Aki nem tud túllépni a kiscsaj kinézetén azt sajnálom, mert nem látja azt amit kellene. Nagyon jól hozza a karaktert.

A játék anno amúgy jó volt, de a mostani sorozatnak számomra az egy hatalmas pluszt a 2020as COVID kirobbanása. Valahogy a sorozat kezdetét már teljesen másszemmel néztem emiatt. A játék anno nem volt rám ilyen hatással, mert akkor még a COVID sehol nem volt, de most hogy a már átéltünk egy világjárványt... kicsit más szemmel tekint az ember a sorozatban elmeséltekre. Átéltünk "hasonló" és a fikció hírtelen valóságos lett. Nálam nagyon ütött.

Ez a harmadik rész kicsit megosztó lett, de ennek ellenére minden elfogultság nélkül 10/10 még mindig, mert tökéletes a karakterbemutatás, tökéletes a sztori, tökéletes a színészi játék és BRUTÁLIS A HANGULAT.
Kicsit kevesebb volt Joelből és Ellieből, de a világ bemutatását nem csak rajtuk keresztül tudod bemutatni, hanem az ilyen sztorikkal, mások történeteivel. Semmit nem csökkent. Egy ráébredsz, hogy egy mára megszokott, "mindennapos" dolog egy ilyen bezárt világban élőnek mekkora csoda tud lenni.
Egy "baj van vele", élképesztően valósághűen ábrázolja, mit tennél, mit cselekednék, mi történhet. Ha belegondolsz, hogy te is pont ezt tennéd... rémisztő.
Ha egyedül vagy jól elvagy, de ahogy ketten vagytok felelsz a másikért is és ez borzasztó nagy teher tud lenni. Amúgy egyes cselekedetek annyira valósághűen adják vissza az ilyen életet, főleg amikor tudod, te is ezt tennéd.színvonal számomra. Még így is kaptunk képet Ellieről, ahogy szegénynek minden új. ("Te repülhettél!")


Azért nem szeretem így hetente nézni részenként a sorozatokat, mert sokszor nehéz felvenni a hangulatot egy rész alatt, de ha megvan a full évad, akkor egy rész elég és a többin kitart ahogy megszakítás nélkül nézed. Itt viszont teljesen ott van rögtön a hangulat. Nem tudom hogy csinálják, de le a kalappal.
A rész vége meg, ahogy hallgatják a zenét,... apró örömök... és ahogy elhajtanak a kocsival... mindez a hálószoba ablakból mutatva... elképesztően kurvajó!

Várjuk a többit!
7.
7.
honest guy
Láttam az első részt egy hete kb., de nekem semmi különös. Egy x-edik zombis sorozat. A játékkal még nem játszottam, de fogok. Szerintem az tetszeni fog.
6.
6.
crytek
#4: Semmiféle szarkazmus nem volt a mondandomban..ezeknél a játék@film/sorozat tekintetben az a trend sajnos hogy véletlenül se legyen hasonlóság a game és a film/sorozatkarakterek között mert nehogymár azonosulni tudjon velük a néző..
5.
5.
DragonBleacPiece
remélem a 4. rész jobb lesz mert az eddigi részek alapján olyan mintha egy turistakalandot néznék, 2. részben volt kb 15 perc ami izgi volt, a 3. rész az kritikán aluli volt szerintem, pedig a színészekre semmi panaszom
4.
4.
hedzsooo
#3: Ha mar 1 csipet szarkazmus... Honnan jott az otlet, hogy egyaltalan no lesz, nem pedig 1 ferfi aki eljatsza majd? :)))
3.
3.
crytek
#1: Én már csak ezért várom a tomd raider sorozat szereplő csaj bejelentését milyen debilképű nőt tesznek majd Lara szerepébe
2.
2.
csongor1996
#1: A nem túl szép barátaidnak, rokonaidnak, kollégáidnak is naponta elpanaszolod, hogy mennyire elviselhetetlen a látványuk?
1.
1.
DamonSan
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...