Frissítve: Folytatódik a The Last of Us, de több évadot tervez a sorozat showrunnere

  • Írta: szlav
  • 2023. január 27.
  • Cooltúra
Link másolása
Habár az ígéretek szerint az első évad lefedi majd az eredeti The Last of Us történetét, Craig Mazin ennél jóval többre vágyik. A sorozat fejese szerint legalább két évadra lesz szükség aThe Last of Us: Part II feldolgozásához.

Még csupán két részt láttunk belőle, de már bátran elkönyvelhetjük: az HBO nem nyúlt mellé, amikor Craig Mazint kérték fel a The Last of Us adaptálására. A széria első epizódja hatalmasat ütött - erről írott formában és a podcastünkben is elmélkedtünk már eleget, a jó hír pedig az, hogy valószínűleg még számos nagyszerű epizód vár még ránk, főleg akkor, ha ezt a stúdió-fejesek is így akarják.

A széria showrunnere a The Playlist podcast vendégeként mesélt a nagy kezdeti sikereknek örvendő sorozatról és annak lehetséges jövőjéről. Mazin elárulta, hogy habár az első évaddal sikerült feldolgozniuk az eredeti játék eseményeit, a folytatás ennél jóval több epizódot igényelne.

"Az első évaddal lefedtük a The Last of Us történéseit, de a The Last of Us: Part II-val fennmaradó anyag az első játékhoz képest jóval szövevényesebb bonyolultabb és terjedelmesebb. Az igazság az, hogy nem igazán lehet egy évadban elmesélni a második játék történetét, és ha megnézzük, hogyan adaptáltuk a The Last of Us történetét ebben az évadban, láthatjuk, hogy hol nem csak a fő cselekményről van szó, hanem gyakran olyan mellékszálakról, amiket mindenképp el akarunk mesélni."

"Szükségünk van egy bizonyos mértékű szabadságra ahhoz, hogy jól eltaláljuk a dolgot. Egy dolog, amihez végképp ragaszkodom, hogy soha ne untassuk az embereket, és soha ne adjunk ki töltelékepizódokat. Minden epizódnak meg kell állnia a saját lábán a helyükön, egytől-egyig lebilincselőnek kell lenniük - mindig! Úgy gondolom, hogy ha így akarjuk folytatni, akkor a továbbiakat nem lehet egyetlen évad alatt elmesélni." - magyarázta Craig Mazin.

Update! Éppen csak megírtuk a hírünket, de máris érkezett az újabb nagy bejelentés: a Deadline szerint az HBO máris berendelte a The Last of Us következő évadát!

1.
1.
Yanez
Ez egy nagyon remek hír! Remélem a part 2-ben nem viszik el Elliet túlságosan abba az irányba, mint azt a játék tette, de ugyanakkor hűek maradnak az alapokhoz. Abby szerepére pedig egy piszok tehetséges színésznő kellesz!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...