Íme, a Call of Duty: Warzone 2.0 legújabb térképe

  • Írta: szlav
  • 2023. február 1.
  • Képek
Link másolása
A Call of Duty hivatalos Twitter-fiókja megosztotta az első képeket a Warzone 2.0 legújabb pályájáról. Ashika Island a visszatérő Resurgence játékmódnak ad majd újra teret.

Az eredeti Warzone-ban nagy sikert aratott az úgynevezett Resurgence játékmód, amely kisebb helyszínen, pörgősebb felállásban adott vérfrissítést a battle royale-játéknak. A Call of Duty: Warzone 2.0 is visszahozza ezt a játékmódot, Rebirth Island helyett azonban egy teljesen új helyszínen, Ashika Island szigetén lövöldözhetnek majd egymásra a játékosok.


A fenti képeket a Call of Duty hivatalos Twitterén osztották meg a fejlesztők, és ha a névből nem jött volna le egyből, a cseresznyefákkal borított sziget Japánban gördíti tovább az online lövölde eseményeit. A különféle dokkok, strandok és épületek mellett egy jókora kastély is helyet kapott a sziget szívében, ami jó eséllyel a Call of Duty: World at Warból és a Vanguardból ismerős Castle legújabb remake-je lehet. Mivel az adatbányászok már a hagyományos többjátékos mód fájljai közt rég ráleltek a helyszínre, nem meglepő, hogy a Warzone térképén is helyet kapott a japán kastély.

A Call of Duty: Warzone 2.0 következő nagy frissítése a második szezon megkésett startjakor, február 15-én fut be. Ekkor számíthatunk a Resurgence és Ashika Island érkezésére is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...