Újgenerációs kiadást kap a Cities: Skylines

  • Írta: szlav
  • 2023. február 8.
  • Bejelentés
Link másolása
Az elmúlt évtized legnagyszerűbb városépítős játéka felújított formában érkezik Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re. Bemutatkozott a Cities: Skylines - Remastered.

Bármennyire is nagyszerű a Cities: Skylines, a játék rajongói jól tudhatják, hogy az igazán hatalmas és forgalmas városoknál a program képes megfektetni a PC-ket és konzolokat egyaránt. Szerencsére a Paradox Interactive előrukkolt a városépítő újgenerációs konzolokra szabott változatával, amely eltűntet számos korábbi limitációt, hogy minden eddiginél szebb és nagyobb formában hozza el újra a játékot a jelenlegi koncolgeneráció masináira.

A Cities: Skylines - Remastered megjelenésére nem is kell sokat várnunk. Ez az új kiadás február 15-én érkezik Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re, ráadásul ingyen felfrissíthetnek rá azok, akik már megvásárolták a Cities: Skylines korábbi konzolos kiadását.

A felújított változat egyébként szebb grafikát, jobb teljesítményt, nagyobb játékteret (9 helyett 25 tile!), dinamikusan személyre szabható időjárást, javított felhasználói felületet és egy komplett új pályaszerkesztőt ígér. Az pedig már csak a hab a tortán, hogy a csomag magába foglalja az After Dark kiegészítő tartalmait is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...