Saját rekordját döntötte meg a The Last of Us nyolcadik része

  • Írta: pandaril
  • 2023. március 7.
  • Cooltúra
Link másolása
A finálé előtti epizódra többen voltak kíváncsiak, mint eddig bármelyik részre, sőt a közölt adatok alapján a sorozat nézettsége folyamatosan emelkedett az elmúlt nyolc hétben.

A vasárnap este sugárzott nyolcadik részt összesen 8,1 millióan nézték az HBO Maxon és az HBO csatornáin, ami 74%-al több, mint amennyien a sorozat premierjét nézték. Az amerikai Nielsen sorozatokkal foglalkozó oldal és az HBO által közölt adatok szerint a sorozat nézettsége folyamatosan emelkedett. Az aktuális rész minden héten benne volt a Nielsen top 10-es listájában.

A sorozat már most az HBO történetének második legerősebb első évadát tudhatja magáénak, és csak a Sárkányok háza előzi meg, ami nem kis teljesítmény. A Nielsen további adatai alapján január 30. és február 5. között több, mint 1 milliárd percet streameltek az amerikaiak a sorozatból az HBO Maxon keresztül, a hagyományos TV csatornás vetítést nem számítva.

Hogy a jövőheti finálé után a sorozat pontosan mikor folytatódik, még nem derült ki, de hogy lesz folytatás, arról már korábban is tudni lehetett.

8.
8.
csoki0619
#5: Ez premier adatokra vonatkozik, tehát mikor kijön egy új rész, h azt hányan nézték egyszerre. Az a szám csak arra az egy alkalomra vonatkozik, attól még később megnézhette több ember is és a 8. részre így jött ki a magasabb szám.
7.
7.
HMoody
#6: Karakterek életútját, előzményeket megismerni időkidobás? Mert nem beleznek épp ki senkit? Ez kemény...
6.
6.
DragonBleacPiece
úgy, hogy volt rész ami előtte volt és nem történt benne semmi, így aki megnézte továbbadta a hírt hogy fölös időkidobás
5.
5.
markoci555
én nem kezdtem bele, mert elsőnek a játékot szeretném végigvinni, de hogy a rohadt életbe lehet többen nézni egy későbbi részt? régen amikor csak tv-n ment valami, megértem, ha később kapcsolódott be valaki, de streaming idők járnak te jó ég, ez olyan, mintha kinyitnám a könyvet a háromnegyedénél, vagy elkérném valaki játékmentését sokkal előrehaladottabb történettel
4.
4.
xanatos0911
#3: No problem. Én még nem kezdtem el a sorozatot, ezért utána is kellett néznem, mert azt hittem én emlékeztem rosszul, hogy eredetileg 9 részes az évad.
3.
3.
pandaril
#2: Sajnos valóban megkeveredtem, de javítottuk a cikket. Köszi a megértést!
2.
2.
xanatos0911
Hiányzik egy “k” betű az első sorban, gondolom én. Egyébként ahogy az előző kommentben is írják, a 9. rész még csak most jön és az lesz a finálé. Nem egészen értem a cikket, mert az jön le belőle, mintha a cikkíró azt közölné, hogy ez volt az évad vége..
1.
1.
N0rm2492
9 részes az első éved, ez még nem a finálé volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...