Befutott a Resident Evil 4-remake Chainsaw Demója

  • Írta: pandaril
  • 2023. március 10.
  • Korai verzió
Link másolása
Az időnap előtt lebukott demó most már tényleg elérhető, amelyben a játék korai szakaszát próbálhatjuk ki abban a reményben, hogy enyhíti a sóvárgást a játék megjelenéséig.

Ahogy arról tegnap már beszámoltunk, a demó híre még a Capcom Spotlight műsora előtt kiszivárgott, sőt a lent látható trailer is nyilvánosságra került, amely alapján elég egyértelmű, hogy honnan is kapta a nevét a próbaverzió.

Azonban szerencsére a legnagyobb kár a csalódottság és a meglepetés elvesztése volt, a demó már tölthető minden platformon, amelyen a játék is meg fog jelenni március 24-én. A próbaverzióban a játék elejét próbálhatjuk ki, egészen a falusi tömegharcig. Az eddigi játékmeneti videók és egyéb hírek szerint az eredetihez nagyon hasonló, mégis számos elemében attól eltérő remake-et fogunk kapni.

7.
7.
xanatos0911
#6: Ezt egy kiprobalhato demorol szolo cikk ala kommentelni azert kemeny! Tan probald ki es megtudod ;)
6.
6.
Neo1989
Remélem az irányítása nem olyan lesz, mint az elődjének volt.
5.
5.
Nothing
Sima PS4-en is teljesen okés, pár mosott textúrát és fps drop-ot leszámítva brutál szép.
4.
4.
Merőkanál
Baromi jó lett csak nehéz .... Resident Evil 5 utánérzés amit nagyon szerettem
3.
3.
sumblinker
Nagyon tetszik, ismerős, de mégis szolgál újdonságokkal (pl. szegény blöki). Viszont mintha nehezebb lenne az eredetinél.
2.
2.
Perseus84
A 2es remake nekem bejött nagyon. A 3as-t viszont letettem mert a Nemezis mindig kicsinált és nem volt már türelmem újrakezdeni.
1.
1.
xsbrx
Van egy feloldható bónusz nehézségi szint (Extreme/Mad Chainsaw), amint vége a demónak, de eléggé úgy tűnik hogy RNG hogy elindul-e vagy sem.
Aki rájött szóljon, pls!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...