Új frissítést kapott a The Witcher 3

  • Írta: pandaril
  • 2023. március 13.
  • Letöltés
Link másolása
A 4.02-es verzió számos javítást hoz úgy a grafika, mint a teljesítmény terén. A patch már elérhető PC-n és konzolon is. Reméljük, hogy már nem lesz szükség újabb javításokra.

A CD Projekt RED csapata a mai nappal élesítette a 4.02-es frissítést, ami számos ponton fogja javítani a next-gen konzolokon és PC-n a játékélményt. A teljes javítási lista itt olvasható.

A játék next-gen verzióját a játékosok még decemberben kapták meg, teljesen ingyenesen úgy PC-n mint konzolokon, azonban nem volt felhőtlen az öröm. Számos játékos számolt be grafikai anomáliákról vagy a játékmenetet megakasztó hibákról. A fejlesztők azóta is dolgoznak a frissítés javításán, reméljük, hogy ezt követően már alig marad tennivalójuk, és végre teljes pompájában élvezhetjük a játékot.

5.
5.
adamsfamily
#4: A TV szekrény tetején áll egy magában. Semmi más játékkal nincs gondja csak ezzel a szarral a frissítés óta.Jön a bejátszás felpörgeti a ventillátort, mint az állat és lekapcsol és bekapcsolásnál vár a hibaüzenet.
Az xbox support azt mondta, hogy töröljem le és rakjam újra.A hiba ugyanúgy megmaradt.
Konkrétan elengedtem.
Ma egész nap tesztelgettem más játékokkal és nem jött elő a hiba.
Szóval a k*rva anyját a cdpr-nak.
4.
4.
Helium Prime
Hűtési hiba Series X-en? Vedd ki ahová befért!
3.
3.
Helium Prime
A nextgen nem a mókolt 360-as more! Szerintem dícséretes,hogy még mindig foglalkoznak egy ilyen játékkal! Te youtube huszár!
2.
2.
adamsfamily
El lehet mondani, hogy a frissítés után még szarabb mint volt.
Nem tudom milyen nyomorékok dolgoznak a Witcher 3 next-gen változatán, de kezd szánalmas lenni. A Shrieker achievement még mindig nem lett bedobva, a játék eddig csak crash-elt amikor a quick resume-ban volt hagyva a játék, most már kompletten leállítja az xboxot egy bejátszás közben, hűtési hibára hivatkozva.
1.
1.
crytek
Egyszer majd végre ezt is végig kell majd játszani
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...