DLC-t teaselnek a High on Life fejlesztői

  • Írta: szlav
  • 2023. március 18.
  • Teaser
Link másolása
Nem gondoltuk volna, hogy kibővül majd a High on Life, de értek már bennünket nagyobb meglepetések is. Úgy néz ki, hogy a vérszomjas beszélő kés, Knifey áll majd a High on Life első DLC-jének a központjában.

Minden jel arra mutat, hogy egy kiadós DLC-t kap a Squanch Games váratlanul nagyszerűre sikeredett first-person shootere. A High on Life csillagközi rodeója során egy átlagos semmirekellőből rettenthetetlen fejvadásszá válhattunk, a feladatunk pedig az volt, hogy levadásszuk a galaxis legnagyobb drogkartellének a tagjait, mielőtt spangliba tekernék a teljes emberiséget. A nemes feladatunk során ráadásul egy rakás beszélő fegyver, köztük Knifey is velünk tartott - úgy néz ki, hogy ez az enyhén pszichopata bökő lesz a High on Knife DLC sztárja!

A Squanch Games a játék Twitterén osztott meg egy rövid teasert a DLC-ről. Egyelőre nem ismert a csomag tartalma, annak árazása, illetve az sem, hogy mikor jelenik meg, de akik szerették az alapjátékot, bizonyára örömmel (és abszolút váratlan meglepetésként) fogadhatták a teaser érkezését.

Érdemes ugyanis észben tartani, hogy a High on Life megjelenését rövidesen követve szörnyű botrányba keveredett a stúdió kreatív fejese, Justin Roiland, akit a legtöbben Rick és Morty kitalálójaként és szinkronhangjaként ismerhetnek. Roilandet súlyos testi bántalmazás és nemi erőszak elkövetésével vádolta meg az egykori barátnője. Az esetet követően Roiland azonnal elhagyta a Squanch Games csapatát és az Adult Swim is eltávolította őt a Rick & Morty stábjából. Mivel Justin Roiland volt a High on Life-ban szereplő egyik fegyver, Kenny hangja, egyelőre nem tiszta, hogy ennek milyen vetülete lesz a játék kiegészítő tartalmaira.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...