Ray tracinggel gazdagodik az Elden Ring

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. március 23.
  • Letöltés
Link másolása
A FromSoftware és a Bandai Namco többszörösen díjnyertes soulslike videójátéka a v1.09-es javítás jóvoltából számos újítással bővült, többek között egy ray tracing opcióval.

A 2022-ben megjelent és azóta taroló Elden Ring a mai naptól, azaz 2023. március 23-tól számos frissítéssel bővült. Többek között mostantól elérhető lesz a videójáték beállításai között a ray tracing opció PlayStation 5, Xbox Series X/S konzolokon és PC-n, amivel egy sokkal gyönyörűbb, valósághűbb élménnyé válhat a szabadvilágos kaland. Ezt a funkciót sajnos nem kapják meg az Xbox One és PlayStation 4 platformokon játszó játékosok, de kárpótlásul a patch többi részéből ők is merítenek. 

Az új ray tracing opció mellett ugyanis a v1.09-es frissítés egy sor hibát is kijavít az Elden Ring berkeiben. A Bandai Namco hivatalos weboldalán részletesen is olvashattok a megvalósított bővítésekről, javításokról. Nagyrészt a fejlesztők arra törekedtek, hogy a kiegyenlítetlenség, amiről a játékosok beszámoltak, egyensúlyozva legyen. Ezért olyan módosításokat hoztak, amik befolyásolják a fegyverek támadási sebességét, az Ashes of War varázslatok eredményességeit, illetve a PvP harcok során is több képességnek, fegyvernek és varázslatnak csökkentették az erejét. 

Az Elden Ring már több mint egy éve jelent meg, azonban még mindig a fénykorát éli. A múlt hónapban bemutatták a közelgő Shadow of the Erdtree DLC-jét, és arról is beszámoltak, hogy a játék már több, mint 20 millió példányban kelt el a megjelenése óta.

1.
1.
Doomsayer
Na ez valószínűleg PC-n 60 alá gyalázza a 3090-est is, Xbox és PS meg eddig sem volt 60 fps és nagyon érdekel hogy most mi lesz a framerate. Este megnézem, ez a játék már rá van rozsdásodva a box-ra megjelenése óta. Olyan, mint az OP rendszer: rajta van :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...